danilo je napisao:blokovi je napisao:danilo je napisao:Na kojoj liniji te je vozio, jel na 89 i koji po redu...? Pitam pošto sam ga ja video na 3/82 u II smeni, a posle je na navedenom polasku radio redovan auto (GB 464) u III smeni...?![]()
Inače mislim da je on sada rezerva, da više nije redovan na 2/552...?
Nije vise 2/552,ali bus je toliko jak na gasu,samo mu nista ne radi,temperaturu je drzo 80 do 85 stepeni,moze se sa njim odraditi ceo dan,sto se ne moze reci za 490,jer na njegov polasku sve vise vidjam sihtasa 466.Zar je taj 490 toliki krs...484 je za njega masinerija...
Mislim da je taj GB 490 još pre par godina imao teži kvar i da od tada ima probleme u saobraćaju. Čini mi se na motoru da je nešto riknulo, mada da budem iskren nisam siguran, trebao bi neko da potvrdi ovu konstataciju...?
Gar.broj 490 nisu štedeli,al ni malo...Njemu je cajger bio u kvaru tako da su ga gazili koliko su mogli,a MAN-čuga vuče,lagan na gasu.Uglavnom dosada su mu već rađene dve "specijale",sada je kao malo bolji,vozio ga je moj ćale pre 15-ak dana na 68-ci,kaže da je solidan auto,međutim može to mnogo bolje...
Inače on je prilično redovan u saobraćaju na svom polasku,barem u poslednjih par meseci kada se stanje popravilo.