arsenal je napisao:Jel` to kod njih odrzavanje nikakvo, ili su ovi neobusi nekvalitetni pa se ovako brzo ofucaju ? Ipak je ovo prilicno nov bus da bi ovako lose izgledao.....
shakal je napisao:arsenal je napisao:Jel` to kod njih odrzavanje nikakvo, ili su ovi neobusi nekvalitetni pa se ovako brzo ofucaju ? Ipak je ovo prilicno nov bus da bi ovako lose izgledao.....
Drzao se extra prve godine, sijao se, posle je poceo polako da propada, mislim da je uzrok i jedno i drugo sto si naveo.
bogda78 je napisao:Čačani imali udes danas kod Kovilja,jedan putnik na žalost nastradao...
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B0.html
negas je napisao:EBIGA POGINU COVEK, A KAROSERIJA NIJE MRDNULA, POGLEDAJTE BOCNE STUBOVE I ONAJ NAJKRITICNIJI NA PREDNJOJ STENI! Auto ispitan na prevrtanje nema sta...na snimku rts-a, taman da dizalica podigne bus i stavi ga na noge, on se zavrsi...ma idi...zaspao drajver verovatno...
Aleks_BGD je napisao:Krle je napisao:Steta sto je covek poginuo...velika steta...
Devojka je bila upitanju koliko sam razumeo.I iz Ceske ja mislim.
Poginuo je muškarac (iz okoline Kraljeva ili Čačka, nisam siguran), a devojka iz Poljske je povređena.Aleks_BGD je napisao:Krle je napisao:Steta sto je covek poginuo...velika steta...
Devojka je bila upitanju koliko sam razumeo.I iz Ceske ja mislim.
daf je napisao:Tu u blizini 1km razlike , prevrnuo se Severtransov Berkof prosle godine. Lim ce se zakrpiti ali Ljudski zivot nikada se nece vratiti nazalost. Nedaj boze vise nigdje i nikada da se ovakve nesrece dogadjaju!

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju