Stefan Bgd je napisao:Munje od autobusa,sjajno odrađeni,svi vozači ih obožavaju...Voziš i uživaš,a vuku ko blesavi,pogotovo ovaj 484 koga smo ćale i ja testirali 2009-e na auto-putu,brate ujeda.
blokovi je napisao:Stefan Bgd je napisao:Munje od autobusa,sjajno odrađeni,svi vozači ih obožavaju...Voziš i uživaš,a vuku ko blesavi,pogotovo ovaj 484 koga smo ćale i ja testirali 2009-e na auto-putu,brate ujeda.
Stefane 484 je po meni najbolji solo,a 1111 najbolji zglob u gsp-u.Ekipe sto duze ta 2 komada su ekstra likovi barem po meni...
MILE je napisao:Nema šanse, jedan od vozača koji duži #484 je radio u Ikarbusu kao inžinjer pa je stavio i neke izmene jer je znao da će dužiti taj bus. Stefan BGD zna bolje tu priču on je to i napisao pa će ti potvrditi da je #484 malo drugačiji od ostalih.
niske je napisao:po meni je 485 bolji od 484... doduse nije tako ocuvan, ali ima noviju tablu, volan podesiv po obe ose i ide kao zmaj, kao i njegova dva drugara 476 i 477

Stefan Bgd je napisao:Sve je dobra volja vozača da se zalažu za svoje vozilo,mogli su svi da prate primer vozača 484,e tu je već pitanje da li neko voli da se zalaže za autobus ili samo odradi smenu a za vozilo ga baš briga...
Eh da su barem većina u garaži poput 484,svima nama bi to bilo drago,ali to traži mnogo vremena,truda i rada...i naravno uvek se nađe neko ljubomoran u garaži kome to smeta,pa će ti namerno skinuti neki deo,samo da ti napakosti.MILE je napisao:Nema šanse, jedan od vozača koji duži #484 je radio u Ikarbusu kao inžinjer pa je stavio i neke izmene jer je znao da će dužiti taj bus. Stefan BGD zna bolje tu priču on je to i napisao pa će ti potvrditi da je #484 malo drugačiji od ostalih.
He he Mile,kolega je bio probni vozač u Ikarbusu a ne baš inžinjer,uglavnom taj auto je imao poseban tretman od strane vozača jer su ga sređivali direktno u fabrici...Pa tako kod 484 imamo sedište vozača sa naslonom za glavu,mp3 plejer sa ugrađenim zvučnicima u kabini iza vozača,vazdušnu sirenu,podesivi volan sa čuvenom kamionskom kuglom...Da dodam da se taj auto zaključavao i katancem,te nije mogao svako u njega da uđe dok je u garaži,pa da čeprka kao na pojedinim.
Takođe vozači su u njemu držali knjigu i kojoj su se svaki dan upisivali i beležili km,redovne servise i eventualne kvarove ili nedostatke koje su otklanjali...
O svemu se vodilo računa,tako da danas imamo autobus star 8 godina koji je idalje savršen.niske je napisao:po meni je 485 bolji od 484... doduse nije tako ocuvan, ali ima noviju tablu, volan podesiv po obe ose i ide kao zmaj, kao i njegova dva drugara 476 i 477
Hm,ne razumem kako misliš noviju tablu,na svima iz te serije je ista.![]()
Ok je auto 485,solidno je on još i očuvan s obzirom da je bio u Kosmaju,pa zadužen na 531...Uglavnom ovo što si naveo,to je standardno za njih,neverovatno dobro vuku,imaju dobre kočnice,lagani su za vožnju,ali se razlikuju...
E tu se odlikuje njihova redovnost i ispravnost,a na samom vrhu je svakako 484,nije menjao ni liniju ni posadu,uvek bio za primer u svakom pogledu,i svakom od vozača koji ga je vozio prirastao za srce.
Tako da OK ako ti voliš 485,drago mi je zbog toga,ali ne bi se usudio da kažem da je bolji od najboljeg...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju