Imaš još mnogo boljih radionica gde imaju i originalne deloveJovan je napisao:fimatotravel je napisao:ALa si ga potrefio svaka ti čast imaš pivo ma kakvi pivo imaš ručak od menemiham je napisao:ma covjece,posjeti sajt www.buskar.net i vidi kako mali mravi rade zanat..i enterijer i eksterijer..
Daj još neki sajt
Nece sve slike da mi se otvore, ali ono sto sam vidio i ne lici bas na originale
Evo i jedan turski sajt nalik našemJovan je napisao:Ne znam da li je neko postavio ovaj link, imaju slike Travega i unutrasnjosti
http://www.maksoob.com.mk/offer.php?id=4
Sjedista nisu MB/Evobus, ali galerije dosta lice ili su iste kao na originalnom Travegu II
Evo krle specijalno za tebe i ostale forumaše još jedanKrle je napisao:Brate, svaka cast za ove sajtove!
Ma mani me turskog,Žena moja se navadila da gleda te neke turske serije pa ću i ja na kraju da progovorim turski.Ćale moj zna malo turskog jezika(naučio je dok je radio u touring-u)pa mi malo i on objasni onako preko telefonamiham je napisao:hhahah,e sta nam napravi..jos da imas neku profesorku da nas uci Turski..

Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju