Logo

Borprevoz, Bor

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod negas » Sub Feb 26, 2011 9:33 pm

Brate, to je samo ogledalo-KAKO SE DRZAVA ODNOSI PREMA svojoj imovini! I onda se zanosimo bice bolje-KAKO?
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Uto Mar 01, 2011 6:40 pm

Evo za NEGAS-a trazeni TAM-ic u drustvu ikarbusa jos 3 dana nade da ce neko da (ih ili ga) kupi i spasi posto je prodaja u petak :cry:

Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

Image

Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nibus-ja » Sre Mar 02, 2011 12:05 am

Nibus-ja je napisao:TAM-ic,cest gost u Beogradu i u Nis-u(fali mu akumulator i da se upali pa da se vozi) za NEGAS-a :cry: Spreda nije moglo da se pridje i da se slika zbog nepristupacnosti :cry:

Image

Obavestenje ZA NEGAS-a a i ostale koje interesuje ovaj TAM koji stoji u garazi da sa njega nije skinuto nista znaci da je u upotrebljivom stanju
Nibus-ja
Član

Postod negas » Sre Mar 02, 2011 3:12 am

Ok za TAM u garazi, dakle trebalo je i ovaj sa stanice tamo oterati!!!

Ovom na stanici, otvorena prednja vrata, ako je ko ushao, uspeo da ih otvori, ko zna sta ce biti sa satovima, sedistima, rucama, tablama za putnike na galerijama i td...uh...a kakav je to TAM bio!!!

Sad skinuli celo podvozje, opremu, tipa akomulatori i ostalo da ne govorim...staklo pozadi je kamenicom slomljeno, daj boze zamo iz hira a ne iz lopovluka!!! Eh...

I ono sto si napomenuo, da ih spasi-nazalost ovo ce ici sve na secenje!!!
negas

Postod bogda78 » Sre Mar 02, 2011 9:24 pm

garant,nema od ovih buseva ništa...
bogda78
Član

Pridružio se: Sre Dec 08, 2010 10:44 am

Postod Nibus-ja » Pet Mar 04, 2011 11:01 am

http://www.rtvbor.rs/index.php?option=c ... 57&lang=sr

evo najnovijih vesti ukratko za stanicu ce ucestvovati 2 kandidata a za autobuse su 3 ucesnika otkupila dokumentaciju,TAM ce izgleda opet na PUT NEGASEEEEEEEEEEeeeeeeeee
Nibus-ja
Član

Postod Nibus-ja » Pet Mar 04, 2011 3:08 pm

Prema prvim informacijama koje mi dojavio kolega stvari izgledaju ovako AUTOBUSKU STANICU je kupila firma AUTO-ACA iz Bora za oko 8.000.000,00dinara a 29 autobusa je kupila firma FOKUS iz OSIPAONICE kod SMEDEREVA. Jel neko zna nesto o toj firmi :?:
Nibus-ja
Član

Postod Nibus-ja » Pet Mar 04, 2011 3:19 pm

Nibus-ja je napisao:Prema prvim informacijama koje mi dojavio kolega stvari izgledaju ovako AUTOBUSKU STANICU je kupila firma AUTO-ACA iz Bora za oko 8.000.000,00dinara a 29 autobusa je kupila firma FOKUS iz OSIPAONICE kod SMEDEREVA. Jel neko zna nesto o toj firmi :?:

inace auto-aca je pobedio opstinu Bor koja je bila drugi kandidat za kupovinu autobuske stanice
Nibus-ja
Član

Postod negas » Pet Mar 04, 2011 10:27 pm

Nibus-ja je napisao:http://www.rtvbor.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=57&lang=sr

evo najnovijih vesti ukratko za stanicu ce ucestvovati 2 kandidata a za autobuse su 3 ucesnika otkupila dokumentaciju,TAM ce izgleda opet na PUT NEGASEEEEEEEEEEeeeeeeeee

Ovo je neverovatno sta se desava! Za stanicu je bila odmah zainteresovana opstina Bor koja je otkupila odmah dokumentaciju, ali i pazi ovo Timocka televizija-koja je to objavlivala na rtz.rs!
A sada se nije pojavila vec Auto Aca! Da nije mozda Auto Aca u njihovo ime! Iskreno sumnjam da je AutoAca toliko jak da kupi stanicu i renovira je! Al ajde videcemo, ako ne uplati, nema nista od stanice! Ali pozelimo mu srecu!

E autobusi su ENIGMA NAJVECA! Ako je kupio taj smederevac, 29 eutobusa, odnosno 29 kanti metala-to busevi nisu! Sem Tam-a u garazi i onog na stanici i onih 303-jki, ne mogu se yvati busevi, ali mada i ovi treba da se ulazu! Pre ce papirte da koristi, a trece, da ih proda u zelezaru na klio, pa mozda uspe da obrne kintu! STVARNO NE ZNAM KAKO MOZE NEKO DA KUPI TE BUSEVE A DA IH NE PRETOPI, ko zna nek nam kaze!!! Koja je to firma, Fokus, dal neko zna!?

Odlicno nibus-ja, pratimo dalje temu...Ja sam obavestio i g.direktora Nis-ekspresda, i Laste BG ali su mi rekli da nisu zainteresovani STETA!
negas

Postod Nibus-ja » Pet Mar 04, 2011 11:10 pm

negas je napisao:
Nibus-ja je napisao:http://www.rtvbor.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=10&Itemid=57&lang=sr

Ovo je neverovatno sta se desava! Za stanicu je bila odmah zainteresovana opstina Bor koja je otkupila odmah dokumentaciju, ali i pazi ovo Timocka televizija-koja je to objavlivala na rtz.rs!
A sada se nije pojavila vec Auto Aca! Da nije mozda Auto Aca u njihovo ime! Iskreno sumnjam da je AutoAca toliko jak da kupi stanicu i renovira je! Al ajde videcemo, ako ne uplati, nema nista od stanice! Ali pozelimo mu srecu!

E autobusi su ENIGMA NAJVECA! Ako je kupio taj smederevac, 29 eutobusa, odnosno 29 kanti metala-to busevi nisu! Sem Tam-a u garazi i onog na stanici i onih 303-jki, ne mogu se yvati busevi, ali mada i ovi treba da se ulazu! Pre ce papirte da koristi, a trece, da ih proda u zelezaru na klio, pa mozda uspe da obrne kintu! STVARNO NE ZNAM KAKO MOZE NEKO DA KUPI TE BUSEVE A DA IH NE PRETOPI, ko zna nek nam kaze!!! Koja je to firma, Fokus, dal neko zna!?

Odlicno nibus-ja, pratimo dalje temu...Ja sam obavestio i g.direktora Nis-ekspresda, i Laste BG ali su mi rekli da nisu zainteresovani STETA!

Mene cudi zasto BORTRAVEL nije kupio stanicu jer je ranije samo on bio zainteresovan ali je cekao da padne cena. Auto-aca ima rok do 8-og marta da ulati 4.000.000,00 dinara. Za sta nisu bili zainteresovani NIS-ekspres i Lasta :?:
Nibus-ja
Član

Postod negas » Sub Mar 05, 2011 5:24 am

Za stanicu! Vrlo su mi cudne ove kupovine, da je kupila Opstina, ili BTravel, ne bih sumnjao, ovako hm...ali valjda ce biti OK! Od buseva Borprevoz, ne verujem da ce ista da radi, mozda 1 il 2 ali i to je DALEKO!
negas

Postod Krle » Sub Mar 05, 2011 8:49 am

Iz Bora u Osipaonicu, iz Osipaonice pravac Radinac-zelezara...
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod negas » Ned Mar 06, 2011 3:14 am

Krle je napisao:Iz Bora u Osipaonicu, iz Osipaonice pravac Radinac-zelezara...

Krle, nisi daleko od istine, izgleeda da je covek dobro proracunao za koliko gvozdja moze da dobije kintu, i obrne koji evro, to su 29 busa sa po, ajd da kazemo, 8-10tona gvozdja, onako grubo...Ode moji TAM u cekice i gelendere :cry: ...

Tj firma se zove kako nadjoh na netu koja je kupila buseve „Fokus risajkling“ iz Smedereva. To dovoljno govori, sve ide u reciklazu!!! Eto ode SVE! Kad bi neko uspeo da nadje ovu firmu na netu, da ih pitamo kada ce da tovare buseve i da se to slika! Ali mislim da ce pre da posalju ekipe koje ce direkt da seku na lice mesta i tovare u kamione! Ali dok se to ne organizuje, zamoli nibus-ja drugara da ode na stanicu da uslika TAM-a ali da pridej i u garazu ili bar preko (il da nadje lika koji ga je pustio). ***CENZURISANO*** ode sve, zaomi onog TAM unutra je sigurno OK, ah ljubav, ljubav za TAM-ica, zao mi ga! Verujem, da ga kidnapujem veceras, niko ga ne bi ni trazio, ali nemam cime! :D
negas

Postod Nibus-ja » Ned Mar 06, 2011 8:15 am

negas je napisao:
Krle je napisao:Iz Bora u Osipaonicu, iz Osipaonice pravac Radinac-zelezara...

Krle, nisi daleko od istine, izgleeda da je covek dobro proracunao za koliko gvozdja moze da dobije kintu, i obrne koji evro, to su 29 busa sa po, ajd da kazemo, 8-10tona gvozdja, onako grubo...Ode moji TAM u cekice i gelendere :cry: ...

Tj firma se zove kako nadjoh na netu koja je kupila buseve „Fokus risajkling“ iz Smedereva. To dovoljno govori, sve ide u reciklazu!!! Eto ode SVE! Kad bi neko uspeo da nadje ovu firmu na netu, da ih pitamo kada ce da tovare buseve i da se to slika! Ali mislim da ce pre da posalju ekipe koje ce direkt da seku na lice mesta i tovare u kamione! Ali dok se to ne organizuje, zamoli nibus-ja drugara da ode na stanicu da uslika TAM-a ali da pridej i u garazu ili bar preko (il da nadje lika koji ga je pustio). ***CENZURISANO*** ode sve, zaomi onog TAM unutra je sigurno OK, ah ljubav, ljubav za TAM-ica, zao mi ga! Verujem, da ga kidnapujem veceras, niko ga ne bi ni trazio, ali nemam cime! :D

a da zovemo firmu i da im kazemo da nam poklone tog tama ionako imaju jos 28 autobusa,ako su resili da ga uniste onda im jedan gore-dole nista ne znaci :cry:
Nibus-ja
Član

Postod negas » Ned Mar 06, 2011 6:10 pm

Moze samo da se uspe da se sazna kad ce doci u Bor da to seku, aonda da tvoj drug ode da nam poslika pre toga barem bus na stanici! Ode sve u majcinu...
negas

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije