markotar je napisao:Ne znam zaista Mihajlo, po meni je prilično neverovatno da će Turci dovesti svoje radnike iz Turske!
Добро, можда сам мало претерао за контролу, али сам сигуран да ће бар за неки посао повући и своје људе.
--------------------------------------------------------------
Пошто смо овамо (
http://autobusi.net/forum/viewtopic.php?t=2822&start=30 ) одавно отишли од (са) теме ...
Aleksandar je napisao:Zar jednostavno nije dovoljna empirijska činjenica da se samo u prošloj godini GSP-u prosečno zapalio po jedan autobus mesečno.
Е, да, кад си већ то споменуо.
Можда касно, али боље икад, него никад. Почела су испитивања на возилима IK-103 и IK-201, која су је л' те свима нама познато најчешће горела, како би установили зашто и због чега долази до паљења.
Дакле, почело се радити на једној ставки о безбедности.
Aleksandar je napisao:Mislio sam na sam početak pojačane kontrole.
Погледај шта си и сам написао.
Aleksandar je napisao:Ja imam informaciju da je povećanje prihoda bilo naglo u samom početku, a sada je u tendenciji opadanja, što je očekivano.
Ја сам тебе питао: која је разлика у самом почетку појачане контроле и сада, када контроле има и мање?
Пошто кажеш, да су сада приходи мањи (када контроле има мање, а тога грађани вероватно нису свесни, као ни Ви овде), а да је то очекивано - не капирам.
Aleksandar je napisao:Tako i ja isto imam pravo da kritikujem uslugu koju plaćam...
Имаш право, апсолутно.
Aleksandar je napisao:... režim neefikasne kontrole koji sam po sebi omogućuje vrlo lako švercovanje, što ispada nefer prema putnicima koji plaćaju uslugu, između kojih sam i ja

Шта да се ради, ту нико од нас не може ништа.
Опет кажем, није ни служба контроле сама по себи крива за овакво стање, него неко виши од ње.