miham je napisao:Svejedno..i da je star 1-50 godina i dalje mi se ne svidja..na setru staru 30god mi ljepse izgledaju zadnja vrata sto se dizajna tice,da si ziv i zdrav..licno misljenje..

cone je napisao:miham je napisao:Svejedno..i da je star 1-50 godina i dalje mi se ne svidja..na setru staru 30god mi ljepse izgledaju zadnja vrata sto se dizajna tice,da si ziv i zdrav..licno misljenje..
I moje lično mišljenje je da je mercedes lepši od juga. Kakva konstatacija...
cone je napisao:Moderato
Novi midi autobus Neobusa nazvan Moderato, urađen je na sopstvenoj šasiji razvijenoj na osnovu šasije španskog proizvođača Ayats, model Platinum. Vozilo je dugo 9,65 metara, ima nezavisno prednje vešanje i kombinaciju agregata Cummins (285 KS)/Allison automatik. Po želji je moguće naručiti i kombinaciju MAN (280 KS)/ZF. Vozilo je opremljeno klima uređajem, DVD plejerom i TFT monitorima.

Da,takva zadnja vrata su najbolja...samo da je ne unakaze maskom ko na ovom Moderatu..cone je napisao:Ta Terra će tek doći pod nož za zatezanje. A, kad je o drugim vratima reč, po meni je najbolja varijanta kao na ovom vozilu.cone je napisao:Moderato
Novi midi autobus Neobusa nazvan Moderato, urađen je na sopstvenoj šasiji razvijenoj na osnovu šasije španskog proizvođača Ayats, model Platinum. Vozilo je dugo 9,65 metara, ima nezavisno prednje vešanje i kombinaciju agregata Cummins (285 KS)/Allison automatik. Po želji je moguće naručiti i kombinaciju MAN (280 KS)/ZF. Vozilo je opremljeno klima uređajem, DVD plejerom i TFT monitorima.
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju