Logo

Kolašin Prevoz, Zubin Potok

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod shakal » Uto Apr 05, 2011 11:26 pm

Mitrovcanac je napisao:Taj MB je danas u 13:45 otisao za BG. Spolja je bio sveze opran jasno se videlo a iznutra ne znam. Njemu je ogranicenje 100 km/h, da su ga zaustavili policajci i bacili pogled na tahograf... Kako bi ocenio udobnost tog busa?

Po meni su genarlno Turismi dosta udobni, vozio sam se u i RHD i u SHD modelima, SHD je jos udobniji sto je i razumno jer je visi! Konkretno u ovom Kolasinovom sam sedeo iza vozaca i stvarno mi je bilo udobno, rupe nije osecao, galerije ne tresu ni malo! Sve u svemu dosta dobro vozilo!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Sponzor

Postod Mitrovcanac » Sre Apr 06, 2011 1:25 pm

Vozio sam se i ja u njemu ali sam sedeo iza prvih vrata. Cudi me da su te pustili da sedis iza vozaca tu obicno sedne drugi vozac iako ima ono suvozacko sediste. Mozda je bio pun bus. Ne znam da li si primetio, da li i dalje ima problema sa zatvaranjem prednjih vrata?
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:41 pm

Postod shakal » Sre Apr 06, 2011 3:37 pm

Mitrovcanac je napisao:Vozio sam se i ja u njemu ali sam sedeo iza prvih vrata. Cudi me da su te pustili da sedis iza vozaca tu obicno sedne drugi vozac iako ima ono suvozacko sediste. Mozda je bio pun bus. Ne znam da li si primetio, da li i dalje ima problema sa zatvaranjem prednjih vrata?

Nije pravio vozac nikakv problem da sednem iza njega! Fin neki tip! Ima problem i sa prednjim i sa zadnjim vratima! Prednja moraju da su gurnu da bi se otvorila i da se povuku prilikom zatvaranja! Zadnja kazu da im uopste ne rade! I na VDL ovima imaju problem sa zadnjim vratima, ne znam sta im to rade...
shakal
Član

Postod Mitrovcanac » Sre Apr 06, 2011 6:05 pm

shakal je napisao:Nije pravio vozac nikakv problem da sednem iza njega! Fin neki tip! Ima problem i sa prednjim i sa zadnjim vratima! Prednja moraju da su gurnu da bi se otvorila i da se povuku prilikom zatvaranja! Zadnja kazu da im uopste ne rade! I na VDL ovima imaju problem sa zadnjim vratima, ne znam sta im to rade...

To mora da je ovaj lik sto gricka semenke. Kad god sam sreo Mecku on je vozio. Takvih istih problema sa vratima je bilo i kada sam ja putovao sa njim, prvih dana novembra 2010. Sa tim problemima je i dosao iz Morave.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod sanos_a » Sre Apr 06, 2011 6:13 pm

Mitrovcanac je napisao:
shakal je napisao:Nije pravio vozac nikakv problem da sednem iza njega! Fin neki tip! Ima problem i sa prednjim i sa zadnjim vratima! Prednja moraju da su gurnu da bi se otvorila i da se povuku prilikom zatvaranja! Zadnja kazu da im uopste ne rade! I na VDL ovima imaju problem sa zadnjim vratima, ne znam sta im to rade...

To mora da je ovaj lik sto gricka semenke. Kad god sam sreo Mecku on je vozio. Takvih istih problema sa vratima je bilo i kada sam ja putovao sa njim, prvih dana novembra 2010. Sa tim problemima je i dosao iz Morave.

to je lako da se sredi :wink: nije neki veci problem
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod Mitrovcanac » Sre Apr 06, 2011 6:43 pm

sanos_a je napisao:to je lako da se sredi :wink: nije neki veci problem

Mozda nije problem ali u vlasnistvu im je vise od pola godine a oni to nisu sredili.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod shakal » Sre Apr 06, 2011 8:34 pm

Mitrovcanac je napisao:

To je taj! Mogu vrata sigurno lako da se srede nego izgleda da nisu zainteresovani da to srede, kao sto nisu ni zainteresovani da operu bus iznutra!
shakal
Član

Postod shakal » Čet Apr 07, 2011 7:10 pm

Image

Uploaded with ImageShack.us
shakal
Član

Postod Nele Nibus » Čet Apr 07, 2011 9:36 pm

Izgleda da je imao neko cukanje pa mu menjali masku i branik.
Lepa slika.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Mitrovcanac » Pon Apr 11, 2011 6:38 pm

Jednog Berkhofa su ofarbali skroz u belo i stavili mu latinicni natpis firme (kao kod MB O350 SHD)
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

Postod osojanac » Sub Apr 16, 2011 1:05 pm

shakal je napisao:
Mitrovcanac je napisao:Vozio sam se i ja u njemu ali sam sedeo iza prvih vrata. Cudi me da su te pustili da sedis iza vozaca tu obicno sedne drugi vozac iako ima ono suvozacko sediste. Mozda je bio pun bus. Ne znam da li si primetio, da li i dalje ima problema sa zatvaranjem prednjih vrata?

Nije pravio vozac nikakv problem da sednem iza njega! Fin neki tip! Ima problem i sa prednjim i sa zadnjim vratima! Prednja moraju da su gurnu da bi se otvorila i da se povuku prilikom zatvaranja! Zadnja kazu da im uopste ne rade! I na VDL ovima imaju problem sa zadnjim vratima, ne znam sta im to rade...

Naravno da imaju problem sa prednim vratima jer taj MB je imao saobracajku udario ga je grcki KFOR na parkiralistu u prednja vrata pa je to ispravljano a vratu su nova
Korisnikov avatar
osojanac
Član

Pridružio se: Pet Feb 05, 2010 6:36 pm

Postod Nele Nibus » Sub Apr 16, 2011 3:51 pm

Kako god bilo iz price sa foruma zakljucujem da oni mic po mic propadaju... Prljavi i neuredni autobusi, sve iscukani...
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Aleks_BGD » Sub Apr 16, 2011 7:40 pm

Nenad_KM je napisao:Kako god bilo iz price sa foruma zakljucujem da oni mic po mic propadaju... Prljavi i neuredni autobusi, sve iscukani...

Ali zato su nabavili 2-3 Bove Future,metalik sive boje..znas kakve su utegnute...ko nove...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod shakal » Sub Apr 16, 2011 7:51 pm

ma ne propadaju oni, ja imam utisak da jacaju. Ne zbog toga sto nabavljaju jos vozila, vec zato sto uvek kad ih sretnem puni su im busevi putnika.
shakal
Član

Postod Mitrovcanac » Sub Apr 16, 2011 8:18 pm

Ja video jednu ali ona radi prevoz djaka na relaciji KM-Zubin Potok. Kad si video te ostale? Pretpostavljam da su radile linije za BG. Uvek su puni zato sto su najjeftiniji, KM-BG 900 DIN, povratna 1600 DIN a karta sa studentskim popustom 630 DIN i jos ne naplacuju prtljag. Tu ulogu igraju i busevi koji su noviji i bolji od Kosmetovih.
Korisnikov avatar
Mitrovcanac
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije