Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Aleks_BGD je napisao:NOVOOOoo !!!!
Redovna autobuska linija za NEMACKU od 25.12.2010.god.(SUBOTA)
NOVI PAZAR-Kraljevo-Kragujevac--(preko HRVATSKE I SLOVENIJE )--Munchen-Stuttgart-Heilbronn-Mannheim- MAINZ.
...Polazak svake subote iz NOVOG PAZARA u 17.00h sa autobuske stanice ,a povratan iz MAINZA svake srede u 03.45h sa autobuske stanice.
Pa LEPO...to bila ne znam čija beše linija do skoro...
Mozda Pejic Novi Pazar?
Ne,nego Delontrans.
Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Aleks_BGD je napisao:NOVOOOoo !!!!
NOVI PAZAR-Kraljevo-Kragujevac--(preko HRVATSKE I SLOVENIJE )--Munchen-Stuttgart-Heilbronn-Mannheim- MAINZ.
...Polazak svake subote iz NOVOG PAZARA u 17.00h sa autobuske stanice ,a povratan iz MAINZA svake srede u 03.45h sa autobuske stanice.
Mozda Pejic Novi Pazar?
Ne,nego Delontrans.
Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:Aleks_BGD je napisao:Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Aleks_BGD je napisao:NOVOOOoo !!!!
Mozda Pejic Novi Pazar?
Ne,nego Delontrans.
sta je sa Delonom?
Verovatno odustao ili prodao liniju..
Ok.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju