Stefan Bgd je napisao:Da,ovo je ona prva serija iz 1994. godine sa ovim dodatnim staklima u uglovima.Imao sam prilike da sednem i u starije Ikarbuse sa ovakvim staklima i sofersajbnom i u novije,koji imaju mrtav ugao.Mogu ti reci da mi se oduvek vise svidjali i cinili korisnijim i boljim,jedino mi se malo manje svidjalo sto je sofersajbna ogromna.Bar da su je u gornjem delu skratili,i dodali manji deo,koji mi mogao da bude vrlo koristan,jer je ova soferka vrlo gadna leti,kada sunce razbija,a zbog velike povrsine,zavesice bas i ne mogu da pomognu.Zato na vecini nasih gradskih autobusa sa takvim prednjim delom mozete videti ofarbani gornji deo soferke.Mozda lepo izgleda,ali nisam siguran da bas koristi.![]()
Nibuse,izvini,malo si cudno napisao pa mi se ucinilo...![]()
![]()
Za te MAN-ove farove si sigurno mislio na one Zastavine(keceve) farove.Oni su upotreblivani tek od 1998. godine.![]()
Za razliku od ik-301-ca,ik-302 je imao kraci proizvodni vek,proizvodjen je svega 5 godina,od 1994-1999.On nikada nije imao keceve farove vec floridine,kao na ovom modelu na slici.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju