Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Išli su samo do mađarsko-austrijske granice...
Zbog toga sto su imali Mecku ili?
bogda78 je napisao:Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:Išli su samo do mađarsko-austrijske granice...
Zbog toga sto su imali Mecku ili?
Ne,nego do 1997.naši busevi nisu mogli preko zbog embarga i sankcija,samo do Makedonije,Mađarske i Bugarske,imali su samo "žuti karton"sa kojim si mogao samo do susednih zemalja.

bogda78 je napisao:A ti si do pre 7-8 godina mogao sa Mečkinim motorom bez katalizatora za Eu,posle je uveden Euro 1,pa 2007 euro 2 standard,i sad nekad će euro 3.

Nenad_KM je napisao:bogda78 je napisao:A ti si do pre 7-8 godina mogao sa Mečkinim motorom bez katalizatora za Eu,posle je uveden Euro 1,pa 2007 euro 2 standard,i sad nekad će euro 3.
Cuo sam da ce i kod nas da uvedu te norme...
bogda78 je napisao:U Eu ne može se busom koji nema euro 2.A oni dolaze ovde sa svim i svačim,doduše imaju prepravljene katalizatore...
negas je napisao:bogda, nekad su i ulazili gore, ti se secas, pa se priseti! Koliko se ja secam 1994 godine, igrao se fudbal Zvezda-Kajzerslautern, i ja ono pustio TV da gledam pola sata ono pred utakmicu, pustaju kako je u gradu atmosfera i tako...i kad odjednom neki semafor, a na njemu, tj ceka ga, konto 921, i to bas se sve videlo, ja ne mogu da verujem!
Dakle taj dan je bio u Nemackoj 100%, i verujem da je bila redovna linija!
921 dobro mu stajale one ratkapne, eh da smo ga slikali, u ne da je bio dobar! A 973 imao nalepnicu klasik, koliko se secam, dal 972 il 973 ?!
negas je napisao:bogda, nekad su i ulazili gore, ti se secas, pa se priseti! Koliko se ja secam 1994 godine, igrao se fudbal Zvezda-Kajzerslautern, i ja ono pustio TV da gledam pola sata ono pred utakmicu, pustaju kako je u gradu atmosfera i tako...i kad odjednom neki semafor, a na njemu, tj ceka ga, konto 921, i to bas se sve videlo, ja ne mogu da verujem!
Dakle taj dan je bio u Nemackoj 100%, i verujem da je bila redovna linija!
921 dobro mu stajale one ratkapne, eh da smo ga slikali, u ne da je bio dobar! A 973 imao nalepnicu klasik, koliko se secam, dal 972 il 973 ?!
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju