Logo

Temsa

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod erobuss » Uto Jun 17, 2008 11:08 pm

Vidju sokola :lol:

Image

Image

Prije dva tjedna u Beču
erobuss

Sponzor

Postod Goran sk » Uto Jun 17, 2008 11:19 pm

lav je napisao:Sad čitam u "Velikom točkovima" da je Temsa otvorila svoj pogon u Egiptu.Za početak tamo će se proizvoditi samo model Safari SD.Cjena je 140.000eura.Prodavaće se u Sjevernoj Africi,državama Bliskog istoka odnosno Aziji.Moguće da se počne prodavati i u Evropi

evo i par slike sa ovog pogona temse u egiptu
Image
hala gde se proizvodi
Image
i na kraju jedna gotova temsa safari iz ovog pogona
Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod danilo » Ned Jun 22, 2008 7:54 pm

Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnji :wink: Inače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice :!: :wink: Kod Čestobrodice je išao dosta sporo, ali ga je zato ovako kod skretanja za Sokobanju, u Mirovu, baš zaleteo, onako zešće :!: :wink: 8) :D :D

Pozdrav :!: 8) :D 8)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod djole » Pon Jun 23, 2008 8:58 am

danilo je napisao:Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnji :wink: Inače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice :!: :wink: Kod Čestobrodice je išao dosta sporo, ali ga je zato ovako kod skretanja za Sokobanju, u Mirovu, baš zaleteo, onako zešće :!: :wink: 8) :D :D

Ta Temsa je kupljena od Adio Tours-a Vladicin Han,pa verovatno nije jos prevedena...
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Nibus-ja » Uto Jun 24, 2008 3:32 pm

djole je napisao:
danilo je napisao:Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnji :wink: Inače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice :!: :wink: Kod Čestobrodice je išao dosta sporo, ali ga je zato ovako kod skretanja za Sokobanju, u Mirovu, baš zaleteo, onako zešće :!: :wink: 8) :D :D

Ta Temsa je kupljena od Adio Tours-a Vladicin Han,pa verovatno nije jos prevedena...

TA temsa je na podrucje VR a registrovana na VLADICIN HAN,drugo neko rece da je vlasnik ADIO-TURS-a kupio TIMAS,te je stoga autobus na pozajmici?
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Sre Jun 25, 2008 1:51 pm

Jer je to ona koju sam slikao Danilo?
Sta ces dole ka Zajecaru, ako nije tajna!

Temza je sve jaca! Vozio sam se u Litas-veolijinoj, onu koju sam slikao-u sve sam se vozio, ljudi mnogo jak bus, au, instrument tabla ko u avionu, unutra ne trese nista, motor MAN blesav od snage, dobar prenos, bus samo kida po putu, gazi sve pred sobom! Cim imaju fabriku i u Egiptu, sve su jaci i jaci, i prestici ce i Berkof ako vec nisu!
negas

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nibus-ja » Sre Jun 25, 2008 3:13 pm

negas je napisao:

Jer je to ona koju sam slikao Danilo?
Sta ces dole ka Zajecaru, ako nije tajna!

Temza je sve jaca! Vozio sam se u Litas-veolijinoj, onu koju sam slikao-u sve sam se vozio, ljudi mnogo jak bus, au, instrument tabla ko u avionu, unutra ne trese nista, motor MAN blesav od snage, dobar prenos, bus samo kida po putu, gazi sve pred sobom! Cim imaju fabriku i u Egiptu, sve su jaci i jaci, i prestici ce i Berkof ako vec nisu!

OSIM MAN valjda se i DAF motori stavljaju u TEMSU :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Jovan » Sre Jun 25, 2008 3:40 pm

Nekoliko ljudi na forumima je reklo da su Temse dosta kvarljive :?:
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod negas » Sre Jun 25, 2008 4:53 pm

Ovi se opste ne zale, pregurali zimu sa tri Temza, po onom ledu(jaka zima bila), ma ni srafciger nije stavljen, sipaj corbu i gas!
negas

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod s215hdh » Sre Jun 25, 2008 4:59 pm

To uvek zavisi i koga sta dopadne. NEkom se kvari nekom ne, neko ima manje srece neko vise.

Licno jesu sigurno Temse kvarljivije od nekih malo kvalatetnijih proizvodjaca jer je nizi nivo zavrsne obrade i slicno, ali opet je bolje od dosta njih, tako da... sta ja znam, sve u svemu, Temsa ne mora biti los izbor
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Marko » Pet Jun 27, 2008 12:18 pm

Image
Slikano u juce Novom Sadu
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod danilo » Sub Jun 28, 2008 10:13 pm

Negase ne znam da li je taj koji si ti slikao, moguće :!: Inače nije tajna šta sam tražio dole, što bi bila, vozio sam babu u Sokobanju sa ćaletom pa smo se nas dvojica tim putem vratili, a na tamo smo išli auto-putem do Aleksinačkih rudinka :!: :wink:

Pozdrav :!: :wink: 8) :D 8)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Sub Jun 28, 2008 10:15 pm

Mene je Temsa, ne sećam se tačno koja, vozila u Turskoj od aerodroma do hotela, i jes da je kratka relacija, ali se meni autobus dosta dopao :wink: :D 8)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod lav » Sre Avg 06, 2008 1:37 pm

Image

Image
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod Serval » Sre Avg 06, 2008 4:51 pm

Jos uvek mi nije jasno kako su uspeli da iz jednog dela izliju i proizvedu ovakvo zakrivljeno vetrobransko staklo. Turci su po proizvodnji autobusa i delova autobusa nadmasili sve Evropske drzave i konkurente. Svakog dana u Turskoj nice bezbroj malih kompanija za proizvodnju ne samo autobusa, vec i nadgradnji i gotovih poliesterskih delova.
Sto se tice same Temse mislim da je pocela odlicno graditi svoj brend i identitet kao marka. Za to je verujem zasluzan ne samo jednostavan i elegantan dizajn logoa i samog istoimenog brenda vec i kvalitet i izdrzljivost. Po meni sa dizajnerske i umetnicke strane Temsa je izgradila sopstveni stil i dizajnersku liniju prepoznatljivu za sve njene autobuse.
pozdrav
Serval
Serval design
www.serval-design.com
Korisnikov avatar
Serval
Član

Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 12:08 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki