Prije dva tjedna u Beču
lav je napisao:Sad čitam u "Velikom točkovima" da je Temsa otvorila svoj pogon u Egiptu.Za početak tamo će se proizvoditi samo model Safari SD.Cjena je 140.000eura.Prodavaće se u Sjevernoj Africi,državama Bliskog istoka odnosno Aziji.Moguće da se počne prodavati i u Evropi

danilo je napisao:Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnjiInače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice
![]()
Kod Čestobrodice je išao dosta sporo, ali ga je zato ovako kod skretanja za Sokobanju, u Mirovu, baš zaleteo, onako zešće
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav![]()
![]()
![]()
djole je napisao:danilo je napisao:Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnjiInače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice
![]()
Kod Čestobrodice je išao dosta sporo, ali ga je zato ovako kod skretanja za Sokobanju, u Mirovu, baš zaleteo, onako zešće
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav![]()
![]()
![]()
Ta Temsa je kupljena od Adio Tours-a Vladicin Han,pa verovatno nije jos prevedena...
danilo je napisao:Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnjiInače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav![]()
![]()
![]()
negas je napisao:danilo je napisao:Video sam danas Temsu Diamond, Timasa zaječar, ali je imala tablice na Vranje, pretpostavljam da je bio na probnoj vožnjiInače video sam ga na magistralnom putu Paraćin-Zaječar u smeru ka Paraćinu kod Čestobrodice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav![]()
![]()
![]()
Jer je to ona koju sam slikao Danilo?
Sta ces dole ka Zajecaru, ako nije tajna!
Temza je sve jaca! Vozio sam se u Litas-veolijinoj, onu koju sam slikao-u sve sam se vozio, ljudi mnogo jak bus, au, instrument tabla ko u avionu, unutra ne trese nista, motor MAN blesav od snage, dobar prenos, bus samo kida po putu, gazi sve pred sobom! Cim imaju fabriku i u Egiptu, sve su jaci i jaci, i prestici ce i Berkof ako vec nisu!

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju