Logo

Mediteran Express, Budva

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

Postod milan.nk » Sre Maj 11, 2011 10:09 pm

Setra je napisao:
milan.nk je napisao:Hvala ti na informaciji, pokusacu ja sjutra da odem, ako jos uvijek bude tamo...

Sto se loga tice nikome se ne svidja ni logo a ni ime nove firme ipak je Olimpija bila poznata u Crnoj Gori, mislim da je bilo pametnije da su nastavili da rade pod starim brendom... a i to saranje sa autobusima ajde Isuzy i Neoplani ali gde brate King Longovi, bolje da su ulozili u jos nekog Neoplana...videcemo kako ce se to pokazati... :roll:

Podrzavam od tacke do tacke!
milan.nk

Sponzor

Postod garavi94 » Sre Maj 11, 2011 10:12 pm

Pa naravno Olimpija je bila ime ipak poznato a to sto je uradjeno od te firme je po meni sramota kupiti nove neoplane i prebaciti ih u autoboku i sad kupuju kineska smeca,nije mi jasna politika firme prvenstveno prvo stete sebi a i meni je yao jer sam ljubitelj dobrih buseva ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod arsenal » Čet Maj 12, 2011 1:51 pm

Garavi, nijedan od Olimpijinih sedam novih neoplana tourlinera nije nikada bio prebacen u Autoboku. U Autoboku su od neoplana prebeceni starliner dvoosovinac i troosovinac (oba 2002 godiste) i jetliner (1993 godiste).
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod Setra » Čet Maj 12, 2011 3:22 pm

arsenal je napisao:Garavi, nijedan od Olimpijinih sedam novih neoplana tourlinera nije nikada bio prebacen u Autoboku. U Autoboku su od neoplana prebeceni starliner dvoosovinac i troosovinac (oba 2002 godiste) i jetliner (1993 godiste).

Garavi mozda misli na vreme kada su Olimpijini tourlineri drzali Autobokinu liniju za Beograd jer su vozili sa tablama Autoboke a i ja se secam price da ce se novi neoplani prebaciti u Autoboku a Olimpiji ostati stari neoplani i setre, medjutim Autoboka izgleda nije htela da placa lizing za njih tako da kad su izasli iz posla sa Olimpijom pokupili su samo autobuse koji samo zaradjuju a ne traze nista ali eto vidimo da im i oni propadaju :cry:
Setra
Član

Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 1:43 pm

Postod milan.nk » Čet Maj 12, 2011 4:00 pm

Sta ja obecah podsjetite me? :twisted:
Image
Image
Image
milan.nk

Postod Setra » Čet Maj 12, 2011 4:36 pm

Bravo care!!! :D

To je taj.
Cini mi se da ce ovo kinesko smece izgledati jos grdje sa natpisom QQ
Setra
Član

Postod milan.nk » Čet Maj 12, 2011 4:41 pm

Hvala kolega :lol:

Autobus je super ovako vizuelno, koliko ja znam motor mu je Cummins ali ipak je to kinez, sta znam :?
milan.nk

Postod miham » Čet Maj 12, 2011 5:50 pm

hahahahha,e moram otici da vidim ovo cudo tehnologije uzivo.. :)
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Postod milan.nk » Čet Maj 12, 2011 5:53 pm

Ajde vala, nije ti daleko...
milan.nk

Postod Setra » Čet Maj 12, 2011 8:06 pm

milan.nk je napisao:Hvala kolega :lol:

Autobus je super ovako vizuelno, koliko ja znam motor mu je Cummins ali ipak je to kinez, sta znam :?

Sto znam prednji deo i ne izgleda lose ali je zadnji sprdnja tipicni kinez, pa ova bocna lajsna je imitacija Setrine, staklo na prednjim vratima je obicno, nesto se ne bih usudio da ga ikad kupim, pre bih uzeo staru Setru ili Neoplana.

Kako ce kineska karoserija izdrzati Cumminsov motor i to moze biti pitanje.... :wink:
Setra
Član

Postod garavi94 » Čet Maj 12, 2011 8:23 pm

Pa za starlinere sam i mislio jer to su relativno novi autobusi i bolji su i ako su stari 9 godina od ovog kineza ,a sjecam se da su i tourlineri vozili pod tablom autoboke a onaj sivi neoplan je jos u kvaru il su ga napravili Arsenal,sto se tice kineza to je smece po meni mada vidim onaj u Bozuru radi bez vecih poteskoca ne znam poslije ovih silnih neoplana kupiti kin longa pfff ...samo neka su zdravo
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Postod milan.nk » Ned Maj 15, 2011 8:42 pm

Setra je napisao:Bravo care!!! :D

To je taj.
Cini mi se da ce ovo kinesko smece izgledati jos grdje sa natpisom QQ

Evo da i to vidimo :wink:
Image
milan.nk

Postod arsenal » Pon Maj 16, 2011 3:09 pm

Čekaj, jel¸ovo lijepljeno ili si se ti igrao u photoshopu - Ako je lijepljeno, oči im ispale -pogledaj kako je krivo ostao natpis preko strane i zadnjih vrata busa ! :shock:
arsenal
Član

Postod arsenal » Pon Maj 16, 2011 3:11 pm

Od mene dva tourlinera uhvacena jutros u Kotoru.

Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

Uploaded with ImageShack.us
arsenal
Član

Postod milan.nk » Pon Maj 16, 2011 3:48 pm

Kao sto vidis druze,lijepljeno je... Nije photoshop, ne koristim se ja njime :wink:
milan.nk

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Crne Gore