negas je napisao:Sigurno ce T100 na nekog kineza kji ce da ide preko!
I ovi mogu preko, imaju nemacki Sertifikat a jevtiniji su od T 100.
negas je napisao:Sigurno ce T100 na nekog kineza kji ce da ide preko!

Sashco je napisao:Super Nibus-ja! 218 je najcesce u mom kraju - Nis-Merdare - mada naravno ima izlete i na druga podrucja.
Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Super Nibus-ja! 218 je najcesce u mom kraju - Nis-Merdare - mada naravno ima izlete i na druga podrucja.
Drzao je on i Babusnicu,PirotDimitrovgrad jedno vreme dok je imao broj 446
Aleks_BGD je napisao:Ovih dana se svasta nesto vozi....
http://i793.photobucket.com/albums/yy21 ... 555861.jpg

negas je napisao:Hm izasao i 502 sa starom facom! I neka je! A kao na ovoj slici da se vidi noviji tip turskih retrovizora il me prevari slika, videcemo jasnije!

Nenad_KM je napisao:negas je napisao:Hm izasao i 502 sa starom facom! I neka je! A kao na ovoj slici da se vidi noviji tip turskih retrovizora il me prevari slika, videcemo jasnije!
Noviji tip turkovizora ima jos od kad, jos prosle godine kad sam ga ja slikao imao je te retrovizore...
Sashco je napisao:Nibus-ja je napisao:Sashco je napisao:Super Nibus-ja! 218 je najcesce u mom kraju - Nis-Merdare - mada naravno ima izlete i na druga podrucja.
Drzao je on i Babusnicu,PirotDimitrovgrad jedno vreme dok je imao broj 446
Zemo, verovatno mislis na 201, 218 nikad nije bio 446Aleks_BGD je napisao:Ovih dana se svasta nesto vozi....
http://i793.photobucket.com/albums/yy21 ... 555861.jpg
Oooo bravo Aleks, 335 u akciji!
negas je napisao:Hm izasao i 502 sa starom facom! I neka je! A kao na ovoj slici da se vidi noviji tip turskih retrovizora il me prevari slika, videcemo jasnije!
Secate se da je bogda78 video da su mu u garazi vadili MAN, bas da vidimo, dal su ga sredjival-mislim na taj motori, il su mu turili mecku, mada mislim tj ne verujem da je mecka...al bar znamo da ima repariran motor!
Ovah bus kao nov bez krovne klime tri godine svaki dan radio kao crveno siv (mora scen sliku da uradim) kao 502 sa meckom...NI-KG-ZVORNIK !

bogda78 je napisao:Pa i 502 sa MAN-om je držao dugo Zvornik.Ovakav kakav jeste.Najbolje konstrukcijski od smederevaca je odrađen 521-442-239,vidite i sami kako se drži,i 502 iliti 335...
Nibus-ja je napisao:bogda78 je napisao:Pa i 502 sa MAN-om je držao dugo Zvornik.Ovakav kakav jeste.Najbolje konstrukcijski od smederevaca je odrađen 521-442-239,vidite i sami kako se drži,i 502 iliti 335...
Za 521-442-239 si apsolutno u pravu na prvi pogled se istice
negas je napisao:Nibus-ja je napisao:bogda78 je napisao:Pa i 502 sa MAN-om je držao dugo Zvornik.Ovakav kakav jeste.Najbolje konstrukcijski od smederevaca je odrađen 521-442-239,vidite i sami kako se drži,i 502 iliti 335...
Za 521-442-239 si apsolutno u pravu na prvi pogled se istice
Pa istice se kad je prvi radjen od svih-remont, ali zato je platio da mu ne bude radjena stena!
On je radio kao nov Zvornik svaki dan sa meckom, a onda su vozaci dobili 510! Onda njega uzimaju teletabisi koji mu stavljaju krovnu klimu, i MAN, a rade ga i spolja i unutra!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju