negas je napisao:Peronska karta ne bi smela da bude veca od 30 dinara na BASu, nisu 20, kg 10, NS 20, i Lasta bg 15...sve OSTALO JE LOPOVLUK, a i OVO JE!
Videcu na sajtu komore da nesto pitam nadlezne...da li je to utemeljeno u zakonu, posle prodjes i bollite, jer po kom zakonu oni to naplacuju, inteligentno da ih zezas...
A na BAS-u zeznuli su svoj napaceni narod, studente sto ne mogu da salju poslijke...e SVAKA IM CAST! Koja STOKA!
Kad udjes iz pravca yzeleznicke il obrnuto, kao konj si, ne vidis ni levo ni desno, samo prevo...kuku...koja vlast, koja stoka...
Pazi dalje, ulaz na stanicu BAS-a je 110 dinara +15 dinara osiguranje auuuu!
Sto bre lepo ne napisu, pljacka je 125 dinara i stvarno, lakse coveku da podnese, ono lepo posteno, opljackamo te za 125 i kraj!
Bio sam u BG pre dve nedelje, i tolika je cena! Pazite ovo, imam kartu, imam zeton, ali, namerno hocu da prodjem ispod rampe da vidim reakciju! Vreme lepo, i dan oko 19.15h pokusavam! Hocvu da udjem na gornju rampu, kod pruge za tramvaj! Sa leve strane u kucici sede dva lika, i nesto kao pricaju, u desnoj, valjda taj dize rampi jedan!
Ok, nailazi bus, dize se rampa, ja krecem i samo sto sam usao, i prosao kucicu, glas....eeeee nemoze tuda, reko, ja moram nemam para necu moci kuci da odem, ne nesmem da te pustim, izadji van, ja ne odustajem, on opet, ne nemogu da te pustim...mislim da liki nije bas bilo svejedno, jer sam mu reko da kao nemam kintu za bus, ali nije odstupio...
Dakle morao sam nazad!
A pazite ovo, da bus udje placa 300 kinti max, a mi putnici 120 max, dakle dodjemo mu kao pola busa skoro-u brate al nas cene!!!
http://www.pks.rs/LinkClick.aspx?fileti ... sr-Latn-CS
Ne znam kome pisati za ovo, ali stvarno je velika sramota, 125 dinara ulaz na stanicu! Trebalo bi poslati Mladji Dinkicu, sad ce izbori, jedva ceka Mladja da nesto ispravlja....ne nije ovo politika na forum, vec trazenje nacina da odradimo smanjenje cene...o politici se ne prica, dakle ili Mladja, ili Djilas, ili Ministar Saobracaja, valjda je to sve kod Mrkonje ili nije?
Ako se u Nemackoj ne placa, to nam je veliki KEC u rukavu!!!