arsenal je napisao:Gbr 09 jutros ode sa turistima za Dubrovnik.
BMW je napisao:arsenal je napisao:Gbr 09 jutros ode sa turistima za Dubrovnik.
Nije za Dubrovnik vec je isao za Italiju vozio je neku grupu iz Budve, pricao sam sa vozacem u Kopru vracao sam se iz Torina. Bus izgleda super i vozac je zadovoljan
arsenal je napisao:BMW je napisao:arsenal je napisao:Gbr 09 jutros ode sa turistima za Dubrovnik.
Nije za Dubrovnik vec je isao za Italiju vozio je neku grupu iz Budve, pricao sam sa vozacem u Kopru vracao sam se iz Torina. Bus izgleda super i vozac je zadovoljan
Da bi tim putem dosao do Torina, mora proci kroz Dubrovnik, zar ne ?
milan.nk je napisao:Na forumu je zabranjen govor mrznje. Nema smisla da iznosite takve stvari!

Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Na forumu je zabranjen govor mrznje. Nema smisla da iznosite takve stvari!
Lepo receno tj. napisano!
BMW je napisao:Nenad_KM je napisao:milan.nk je napisao:Na forumu je zabranjen govor mrznje. Nema smisla da iznosite takve stvari!
Lepo receno tj. napisano!
Izvinjavam se nije mi bila namera da nikog uvredim, nego sam samo hteo da pruzim informaciju o kolegi koji je poznat po nekolegijalnosti sto znamo mi vozaci koji vozimo po crnogorskim putevima a koji je napustio preduzece gde sam nekad radio i ako Bog da opet cu tako da cete od mene imati informacije o Olimpiji iz prve ruke a bogami ce biti i slika
Povratak na Prevoznici iz Crne Gore
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju