Jovan je napisao:Evo i jedna koja vozi Setru i to na sprat![]()
http://www.24sata.hr/news/clanak/dzepno ... iti/60188/
meckijano je napisao:Jovan je napisao:Evo i jedna koja vozi Setru i to na sprat![]()
http://www.24sata.hr/news/clanak/dzepno ... iti/60188/
Pa jos 328-ica.... Jaoooooooooooooooooooo..... Zivote.....
Nibus-ja je napisao:Posto se tema zove devojke i autobusi BOJANA imas domaci zadatak da okacis neku svoju sliku pored ili u autobusu
meckijano je napisao:Nibus-ja je napisao:Posto se tema zove devojke i autobusi BOJANA imas domaci zadatak da okacis neku svoju sliku pored ili u autobusu
Kako sta mi je... Pa ni manje ni vise nego Setra 328... Jao... Gde je meni bar jedan od tih brojeva... Ma kad se docepam autobusa slikanje mi nije ni na kraj pameti al evo nekih... (U Turskom Tourismo-u)
Imam vise slika u kobmijima i kamionima...
Pustili me kraljevi iz Mercedes-Benz Beograd da me zelja mine...![]()
![]()
A pazi najlona... Mhhhh... Znate onu severininu, joj sto volim miris kamiona...
![]()
Svaki dan mi pustaju a poslu...
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
meckijano je napisao:Kako sta mi je... Pa ni manje ni vise nego Setra 328... Jao... Gde je meni bar jedan od tih brojeva... Ma kad se docepam autobusa slikanje mi nije ni na kraj pameti al evo nekih... (U Turskom Tourismo-u)
![]()
![]()
meckijano je napisao:Nibus-ja je napisao:Posto se tema zove devojke i autobusi BOJANA imas domaci zadatak da okacis neku svoju sliku pored ili u autobusu
Kako sta mi je... Pa ni manje ni vise nego Setra 328... Jao... Gde je meni bar jedan od tih brojeva... Ma kad se docepam autobusa slikanje mi nije ni na kraj pameti al evo nekih... (U Turskom Tourismo-u)
![]()
![]()

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju