ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Nevidim neku veliku razliku izmađu ta dva meni se činilo da je to Intouro.
negas je napisao:ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Nevidim neku veliku razliku izmađu ta dva meni se činilo da je to Intouro.
Ovaj Turismo, je skoro isti Inturo, razlika je kozmeticka i naravno, turizmo verovatno nikad ne ide kao prigrad, vec kao medjugrad! Dakle ima takva sedista i obavezno galeriju za medjugrad! Inace sve drugo je sito, dakle gotovo svi alati pri izradi resetke. Izuzetno dobar potez za proizvodjaca, ubio dve muve jednim udarcem.
E sad, ne znam kakvi su boksevi u Turizmo, moguce je da je centralni deo resetke nesto drugaciji zbog bokseva, mada sumnjam!
Eto, Veolija nije htela da se isprsi i uzme Turizma, neg Intura, i sa njim radi medjugrad vrlo vrlo cesto BG-Kladovo, bus bez galerije...svaka cast...![]()
Odusevili me nemci, kako nisu kkimplikovali oko prednje stene, prednja kapa 100% prava !
Da su to nasi uradili, bilo bi, pazite al su nagrdili prednji deo ko zid...
Inace u Inturu se cesto vozih, u ovim Veolijinim, svaka cats i na motoru, snazi, ulazenju u krivinama, a posebno cu istaci reci vozaca!
Kaze mi jedan, bus je vrh, vozis ga ceo dan ko da si tek seo, ne umaras se-auuuuuu, bolja preporuka za nesto ne moze da dodje, dakle bus koji ne umara...znate i sami sta to znaci!
Stvarno dobri busevi!
Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju