Ocigledno je da se nisi vozio u nekom ispravnom liazu...Ako nekad budes imao priliku preporucujem ti gb 7326 jedan od najboljih,probaj mozda i promenis misljenje...Inace obozavam Ikarbus,ali po meni Liaz je bolji ....

becks89 je napisao:Lasta institucija za GSP. Ae bezi bre Lasta ima bolje buseve ali koliko oni traju...?Uniste ih "kvalitetnim odrzavanjem"...Neodgovornost je u lasti stalna sto se tice odrzavanja,onda slanja novih vozila na lose puteve (lose linije)..U gsp-u ono sto imaju kosrite maksimalno,da traje sto vise,to je bitno...
Ocigledno je da se nisi vozio u nekom ispravnom liazu...Ako nekad budes imao priliku preporucujem ti gb 7326 jedan od najboljih,probaj mozda i promenis misljenje...Inace obozavam Ikarbus,ali po meni Liaz je bolji ....
...a, sta mislis da druge firme nemaju potrazivanja od drzavnih institucija, da nemaju amortizaciju, da nemaju radnike, da nemaju ostale troskove,..zasto se ti troskovi pominju samo u slucaju Laste,..
badi je napisao:Ma koja crna odgovornost i institucija,....pa lako je biti velik i jak kad nikom nista ne placaju, i kupuju autobusa koliko hoce, a ne kao drugi koliko mogu,...I nije u redu da drzava favorizuje samo Lastu kad god je neki veliki posao u pitanju, pa treba svi da zive, a ne samo oni,...sve je manje pravih prevoznika u unutrasnjosti drzave, a za sve to je zasluzna Lasta, pa pogledajte samo kolika je to drskost da otvaraju firme u Podgorici ili u nekim vecim centrima, tacno se vidi da je namera da se uniste ostali i da se postane monopolista, a ako do toga dodje videcete koliko cemo placati prevoz i u sluge autobusa,.....Mada do toga naravno nece doci, pa ima medju prevoznicima pametnih ljudi, nisu samo u Lasti pametni.....a i ja i vi bi bili jaki prevoznici da nam neko kupi autobuse i obezbedi sve te linije,....voleo bih da vidim kako bi Lasta zivela da im niko ne pomaze....

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost