Inace, ima li neko informaciju da li ce expres opet da menja numeracije. Video da su na nekim vozilima za grad i prigrad nalepljene nalepnice sa trocifrenim brojevima, koji pocinju cini mi se na 7?
milan912 je napisao:Da, da, da, to je ta makina
Inace, ima li neko informaciju da li ce expres opet da menja numeracije. Video da su na nekim vozilima za grad i prigrad nalepljene nalepnice sa trocifrenim brojevima, koji pocinju cini mi se na 7?

negas je napisao:U brate Sajko koja slika, e to su legende, ovaj bese bio kako smo konstatovali na forumu 404...uh secam ga se i kao 986, jedan od retkih koji je sacuvao meckine farove, a klima, ma bio leeeeep mnogo...Valjda smo konstsatovali da je 986 il sam pogresio, ali mislim da nisam...jer je ovaj 642-53, trebalo bi da je to...mada je on onda izasao medju prvima sa remonta, pre njega 313, pa onda 322 pa ovaj 314...milan912 je napisao:Da, da, da, to je ta makina
Ako je tako, onda su provalili forum, i resili da nas zezaju![]()

MarkoKs je napisao:Nislije cepate ga za more iz Ksa samo tako,juce udjose jedno 30 krusevljana sa vama...jeftiniji ste dosta od jugoprevoza...juce ode troosovinac i video sam tablu POzarevac-Herceg Novi...cudo vam Litas dozvolio tu liniju...![]()
Svaka cast,samo tako nastavite da poslujete...Pozz za sve Expresance...xexex
Nenad_KM je napisao:Ide vec dugo ta sezonska linija iz Pozarevca... Pa sigurno je do vremena polaska pa su pustili iz Litasa ili kako vec, mada to odlucuje ministarstvo a ne Litas...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Fipi 494 i 18 gostiju