Bio sam juče u Idvoru, i na kraju sam sve saznao kad imam autobus i ostalo

Ka Idvoru sam krenuo ujutru u 09:30 sa lastine stanice, i vozio me je prigradski IK-201 iz 2004. godine

Autobus je stvarno jako, jako dobar, ima radio i u celom vozilu postoje zvučnici, tako da je bilo i muzike

Od instrumenata mu sve radi, a gažni broj vozila je 5851, ako se ne varam. A inače to je linija 161 koja vozi za Farkaždin, ali preko Opova, Barande, Sakula, pa onda prođe skretanje na raskrsnici na kojoj se levo ide za Farkaždin, a desno za Uzdin, pa uđe u selo okrene na sred raskrsnice, pre centra i nazad do pomenute raskrsnice pa za Farkaždin

Posle sam ga uhvatio oko 13:40 u Idvoru, pa onda vozi do Farkaždina, tamo dožđe oko 13:50 pa stoji do 14:00, i tada kreće do raskrsnice, ali onda ne ide za Idvor levo nego desno za Beograd preko Sakula, Brande i Opova pa na Zrenjaninski put do Beograda

Znači samo kad ide za Farkaždin svraća u Idvor, a posle iz Farkaždina direktno levo za Beograd, preko pomenutih sela
Inače u Idvor sam išao da bih video rodnu kuću i muzej Mihajla Pupina, i video sam i stvarno su utisci pozitivni, oduševljen sam svim što sam video, što bi mi rekli extra
Jedino je selo jako, jako mrtvo, ima samo 1100 stanovnika, od toga ove godine je 80 učenika završilo osnovnu školu, a za sledeću godinu nemaju ni jedno dete upisano u prvi razred, STRAŠNO

Ali zato ima jako puno roda, u Idvoru 10, a u Sakulama sam video čak 35
Eto imam još puno da pričam, ali nekom drugom prilikom
Ne zamerite na OFF TOPIC