Radim ovaj mesec na Zelenom vencu i naš objekat je blizu Javnog WC-a
ulazi tip u našu kućicu i otkopčava šlic,pita ga moj kolega ,,šta radiš bre,,
,,hoću u WC,, ,,zar ne vidiš da mi radimo ovde,pogrešio si ulaz,,
igibgd je napisao:Najjače je ono kada je neka žena ušla u 88-cu kod sajma i pitala šofera da li vozi preko mosta.A ovaj joj ljubazno odgovara:Ne gospođo,zaronićemo čim stignemo do reke.![]()
![]()
![]()
![]()

Milos je napisao:Drugar mi je pre 10-ak i vise godina prepricao situaciju u 511. U Zelezniku ulazi ciganka sa bebom i jos dvoje dece. Svi sedaju na duplo sediste iza prvih vrata. Nisu stigli ni do Obrenovackog puta, beba place, i Ciganka naravno gura bebi sisu. Beba odbija da sisa, ona opet gura bebi sisu i dere se: Sisaj bre pi*da ti materina, ako neces ti dacu soferu. U tom trenutku autobus se blago zaljuljao i svi su se lepo nasmejali
profa_chb je napisao:Milos je napisao:Drugar mi je pre 10-ak i vise godina prepricao situaciju u 511. U Zelezniku ulazi ciganka sa bebom i jos dvoje dece. Svi sedaju na duplo sediste iza prvih vrata. Nisu stigli ni do Obrenovackog puta, beba place, i Ciganka naravno gura bebi sisu. Beba odbija da sisa, ona opet gura bebi sisu i dere se: Sisaj bre pi*da ti materina, ako neces ti dacu soferu. U tom trenutku autobus se blago zaljuljao i svi su se lepo nasmejali
ja sam čuo verziju za 37icu ili 50icu, mislim da je bilo u sanosu 200, prvo seište iza vrata, ali da je na kraju završio na banderi

igibgd je napisao:profa_chb je napisao:Milos je napisao:Drugar mi je pre 10-ak i vise godina prepricao situaciju u 511. U Zelezniku ulazi ciganka sa bebom i jos dvoje dece. Svi sedaju na duplo sediste iza prvih vrata. Nisu stigli ni do Obrenovackog puta, beba place, i Ciganka naravno gura bebi sisu. Beba odbija da sisa, ona opet gura bebi sisu i dere se: Sisaj bre pi*da ti materina, ako neces ti dacu soferu. U tom trenutku autobus se blago zaljuljao i svi su se lepo nasmejali
ja sam čuo verziju za 37icu ili 50icu, mislim da je bilo u sanosu 200, prvo seište iza vrata, ali da je na kraju završio na banderi
Pričo mi je prijatelj-bila je 50-ica;kada je došao u školu i reko to nastavnici na času ,a ona mu nije verovala,nego mu upisala neopravdani.
Inače dogodilo se 80 i neke u ulici Kneza Višeslavakoliko se sećam iz priče
![]()
![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju