Logo

Kanis, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod miham » Pon Jul 18, 2011 10:39 pm

instrumentabla je perverzija.. :!: :!: :!:
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Sponzor

Postod Marko » Uto Jul 19, 2011 1:31 pm

Koliko je imao putnika unutra ?
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod PrilepGorazd » Pet Jul 22, 2011 1:23 pm

Evo i od meni na A.S. Prilep sa Galebom :)
Image
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 10:06 pm

Postod PrilepGorazd » Sub Jul 23, 2011 9:36 pm

I danas bio
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod Krle » Pon Jul 25, 2011 10:27 am

Ovo bi trebao da bude ex"Putnik"....
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Aleks_BGD » Pon Jul 25, 2011 2:58 pm

Krle je napisao:Ovo bi trebao da bude ex"Putnik"....

I jeste putnikova...bila nekad.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod PrilepGorazd » Sre Jul 27, 2011 12:42 am

Ide za Beograd. Slikana iz Prilepa
Image
Korisnikov avatar
PrilepGorazd
Član

Postod anchy » Sre Jul 27, 2011 5:28 pm

Idem na more u sredu 3eg avgusta sa kanisom, od Nisa do Buljarica. Ovo je prvi put da cu putovati njima, pa me zanimaju misljenja, tj iskustva. Imali smo jos par prevoznika da biramo, ali nekako mi se ovi ucinili najbolji, a i najjeftiniji su. Voze liniju sa bozurom. Kad sam otisla da rezervisem kartu, ona zena u predstavnistvu, na moju konstataciju da mi je sasvim sve jedno dal cu putovati kanisom ili bozurom, rekla pa i nije bas, ali nije htela da mi da objasnjenje :/, pa ako moze neko da mi kaze koja je to razlika (osim u prevozniku)?
anchy
Član

Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 5:17 pm

Postod GagiKs » Sre Jul 27, 2011 5:34 pm

anchy je napisao:Idem na more u sredu 3eg avgusta sa kanisom, od Nisa do Buljarica. Ovo je prvi put da cu putovati njima, pa me zanimaju misljenja, tj iskustva. Imali smo jos par prevoznika da biramo, ali nekako mi se ovi ucinili najbolji, a i najjeftiniji su. Voze liniju sa bozurom. Kad sam otisla da rezervisem kartu, ona zena u predstavnistvu, na moju konstataciju da mi je sasvim sve jedno dal cu putovati kanisom ili bozurom, rekla pa i nije bas, ali nije htela da mi da objasnjenje :/, pa ako moze neko da mi kaze koja je to razlika (osim u prevozniku)?

zdravo anchy ja se stalno mimoilazim sa njima na putu i po meni mislim da Kanis ima malo bolji vozni park od Bozura. Srecan put i lep provod
Korisnikov avatar
GagiKs
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 1:14 am

Postod Mickey » Sre Jul 27, 2011 6:03 pm

Vidi ovako, Kanis ima MNOOGO bolji vozni park,tj bolje i novije autobuse, tako da ako mozes da biras, biraj Kanis, imas najvece sanse da ti putovanje bude brzo i udobno. Ja sam isao prosle godine sa njima do Sutomora, vozio se oko 12 sati, kada sam izasao bilo je kao da se nisam vozio uopste!
Srecan put :)
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod alexandargh » Sre Jul 27, 2011 6:05 pm

anchy je napisao:Idem na more u sredu 3eg avgusta sa kanisom, od Nisa do Buljarica. Ovo je prvi put da cu putovati njima, pa me zanimaju misljenja, tj iskustva. Imali smo jos par prevoznika da biramo, ali nekako mi se ovi ucinili najbolji, a i najjeftiniji su. Voze liniju sa bozurom. Kad sam otisla da rezervisem kartu, ona zena u predstavnistvu, na moju konstataciju da mi je sasvim sve jedno dal cu putovati kanisom ili bozurom, rekla pa i nije bas, ali nije htela da mi da objasnjenje :/, pa ako moze neko da mi kaze koja je to razlika (osim u prevozniku)?

Pozdrav, Anči. Za početak možeš pogledati slike autobusa u Božurovoj temi pa proceniti sama. Iako nemam nikakvih iskustava sa bilo kojim od ova dva prevoznika, mislim da je žena u predstavništvu bila u pravu. Kanis uglavnom ima visokoturističke autobuse marke Irizar. Pretpostavljam da se ne razumeš u autobuse, ali kad vidiš unutrašnjost jednog od Kanisovih autobusa, mislim da će ti biti sve jasno. :wink:
Korisnikov avatar
alexandargh
Član

Pridružio se: Uto Jun 08, 2010 11:36 pm

Postod Nibus-ja » Sre Jul 27, 2011 10:00 pm

Anchy, preporucujem ti KANIS,stvarno imaju ZAVIDAN VOZNI PARK u odnosu na druge nase prevoznike :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod anchy » Sre Jul 27, 2011 10:08 pm

Hvala svima na tako brzim odgovorima :)

Kontam i ja da je bolji kanis od bozura, tako da na svu srecu i u odlasku i povratku ce biti kanis :))). Za bozur sam cula od par ljudi da su imali losa iskustva sa vozacima, i jeste da mi nije presudan prevoz, ali mi je ipak jako bitno ko ce me voziti 12h.

Mali OT :). ja bih najradije autobokom, kao prosle godine. Em udobni, em vozaci fini, ma, da mogu celo letovanje bi provela tamo :D. Al ove godine ne drze vise tu liniju :(
anchy
Član

Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 5:17 pm

Postod GagiKs » Sre Jul 27, 2011 10:14 pm

cekaj kako se vise ne saobracaju toj liniji? to je liniju Herceg Novi-Nis sa Nis Ekspresom su radili i to je bila redovna linija godinama nisu je valjda ukinuli... :?
Korisnikov avatar
GagiKs
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 1:14 am

Postod Nibus-ja » Sre Jul 27, 2011 10:23 pm

anchy je napisao:Hvala svima na tako brzim odgovorima :)

Kontam i ja da je bolji kanis od bozura, tako da na svu srecu i u odlasku i povratku ce biti kanis :))). Za bozur sam cula od par ljudi da su imali losa iskustva sa vozacima, i jeste da mi nije presudan prevoz, ali mi je ipak jako bitno ko ce me voziti 12h.

Mali OT :). ja bih najradije autobokom, kao prosle godine. Em udobni, em vozaci fini, ma, da mogu celo letovanje bi provela tamo :D. Al ove godine ne drze vise tu liniju :(

Nema na cemu,ANCHY,srecan put i lep provod malopre sam zaboravio da ti pozelim :wink:

P.S. Sto bi reko ckalja u kamiondzijama-2 "PREPORUCI NAS" posto si zadovoljna nasim radom :mrgreen:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije