anchy je napisao:Idem na more u sredu 3eg avgusta sa kanisom, od Nisa do Buljarica. Ovo je prvi put da cu putovati njima, pa me zanimaju misljenja, tj iskustva. Imali smo jos par prevoznika da biramo, ali nekako mi se ovi ucinili najbolji, a i najjeftiniji su. Voze liniju sa bozurom. Kad sam otisla da rezervisem kartu, ona zena u predstavnistvu, na moju konstataciju da mi je sasvim sve jedno dal cu putovati kanisom ili bozurom, rekla pa i nije bas, ali nije htela da mi da objasnjenje :/, pa ako moze neko da mi kaze koja je to razlika (osim u prevozniku)?

anchy je napisao:Idem na more u sredu 3eg avgusta sa kanisom, od Nisa do Buljarica. Ovo je prvi put da cu putovati njima, pa me zanimaju misljenja, tj iskustva. Imali smo jos par prevoznika da biramo, ali nekako mi se ovi ucinili najbolji, a i najjeftiniji su. Voze liniju sa bozurom. Kad sam otisla da rezervisem kartu, ona zena u predstavnistvu, na moju konstataciju da mi je sasvim sve jedno dal cu putovati kanisom ili bozurom, rekla pa i nije bas, ali nije htela da mi da objasnjenje :/, pa ako moze neko da mi kaze koja je to razlika (osim u prevozniku)?
anchy je napisao:Hvala svima na tako brzim odgovorima
Kontam i ja da je bolji kanis od bozura, tako da na svu srecu i u odlasku i povratku ce biti kanis)). Za bozur sam cula od par ljudi da su imali losa iskustva sa vozacima, i jeste da mi nije presudan prevoz, ali mi je ipak jako bitno ko ce me voziti 12h.
Mali OT. ja bih najradije autobokom, kao prosle godine. Em udobni, em vozaci fini, ma, da mogu celo letovanje bi provela tamo
. Al ove godine ne drze vise tu liniju
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost