Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Postod profa_chb » Uto Jul 15, 2008 1:05 pm

nije, jer što bi išao tuda kad ima požešku :) i dan danas mi nije jasno što su ga skratili, al ajde :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Senke » Uto Jul 15, 2008 1:16 pm

Hteo sam reci da nije išao pored okretnice, nego je na B. brdo dolazio kao 23 i 53. ulicom B. Parovića ja mislim da je tako bilo.
Senke
Član

Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:17 pm

Postod profa_chb » Uto Jul 15, 2008 4:23 pm

aha kapiram, jer znam da na ovom delu oko šumarskog pa na više nikad nije išao bus sem 57ice (ex 55a)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod igibgd » Uto Jul 15, 2008 5:03 pm

Pošto sam ja ubacio bubu,evo i odgovora:Koliko znam 50-ica je išla kao što kaže Senke-...nego je na B. brdo dolazio kao 23 i 53. ulicom B. Parovića...- :D
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod igibgd » Čet Avg 28, 2008 11:42 am

Vozio sam se skoro 47-icom do Resnika.Sedim ja tako kad odjednom ceo autobus poče da se krsti,ja se uplaši' ko zna šta je sa njima,gledam okolo ništa mi nije bilo jasno,kad eto ti,posle par trenutaka pored puta Manastir.
:lol: :lol: -e tek sam se tada setio- :lol:
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Postod Senke » Pet Sep 12, 2008 12:27 am

Evo šta sam pročitao na drugom forumu a tiče se GSPa, linija 58
Danas sam video nesto krajnje lose - neko se israo na zadnjem sedistu autobusa sa tri vrata(58ca je bila u pitanju), smrdelo je zverovski, cak i ja koji nisam gadljiv i mogu svasta da istrpim sam morao da izadjem posle 3 stanice... Neverujem kakav mentol...
Senke
Član

Postod EUKALIPTUS » Ned Sep 14, 2008 12:09 pm

Nisam znao gde da postavim pitanje pa sam ga ubacio u ovoj temi. Zbog čega na klimatizovanim autobusima IK-112n i IK-218n nikad ne radi klima. Od kad su počeli da voze samo prvih nedelju-dve je klima radila i posle više ne. Krajem avgusta bilo je vrelo a klima nije radila, da stvar bude još bizarnija, u tim "klimatizovanim" autobusima je bilo najvrelije- kao u sauni, kao u devetom krugu pakla. Jedan dan sam išao sa kolegama sa faksa i onda je naišla klimatizovana 18-ica i mi nismo hteli da uđemo, nego smo ušli u Lastinu IK-201 koja je išla sledeća.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod profa_chb » Ned Sep 14, 2008 12:26 pm

ja sam se prošlog petka vozio 23kom i radila je klima... ja bih rekao da je vozači ne uključuju zbog nemarnih građana koji otvaraju prozore.. ja bi vala stavio bravice na prozore :evil:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod CKD-KT4 » Ned Sep 14, 2008 12:33 pm

profa_chb je napisao:ja sam se prošlog petka vozio 23kom i radila je klima... ja bih rekao da je vozači ne uključuju zbog nemarnih građana koji otvaraju prozore.. ja bi vala stavio bravice na prozore :evil:

Ja ne, pre mesec dana sam se vozio u 112n na 50, u busu je bilo tako smrdljivo od znoja i zagušljivo, da sam morao da otvorim prozor. :evil:
Poslednji put menjao CKD-KT4 dana Ned Sep 14, 2008 12:36 pm, izmenjena samo jedanput
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod Senke » Ned Sep 14, 2008 12:40 pm

Meni je prekjuče od Stanice Dzona Kenedija do Gradić pejton sa 83 trebalo oko 90 minuta.
Senke
Član

Postod igibgd » Ned Sep 14, 2008 2:14 pm

:?: :evil: Strašno.
Sve se nakupilo:subota,kiša,vojna zakletva,sudari... :|
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Postod profa_chb » Ned Sep 21, 2008 8:44 pm

ovo se desilo još iu vreme divljih privatnika... ulazi kuma od moje tetke u privatni bus, i nalazi kišobran... i ode ona do vozača i kaže "nekoe je ispao kišobran", a on "e mojoj ženi će baš da se svidi kišobran" :lol: :D :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod profa_chb » Pet Nov 14, 2008 3:58 pm

danas je bilo ludo i zanimljivo u 26ici (784)... ulazim ja kod pravnog u 753... ali zbog velike gužve, već kod ETF-a prelazim u 784, i to na prednja vrata... samo što je bus krenuo, zaustavi ga od napolje kontrolor i kaže mu da parkira bus... stali mi, ulazi kontrolor i počinje da se dere na dvojicu da izađu... ovaj jedan se brani kako je imao kartu (ustvari mu je jedna devojka dala na kvarnjaka), drugi na kraju popušta i izlazi, ali ovo govedo idalje sedi... i posle jedno 5 minuta ubeđivanja, kontrolor (inače sitan čovek od barem 100kg) hvata ovog lika (neki ***CENZURISANO***, 20-25 god.), protrese ga malo o šipke i izbaci na srednja vrata :) naravno, jedna baba sa prvog sdišta pita vozača "a jel ima on pravo da se ovako ponaša prema putnicima?" na šta će ovaj mrtav ladan "ima gospođo"... hvala bogu te je bilo 1na1, jer da je ovaj drugi lik napao konduktera uskočio bih vala i ja da isteram stoku napolje :twisted: :!:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod markotar » Pet Nov 14, 2008 4:29 pm

Nikad mi nisu bili jasni ti ljudi koji se svercuju pa kad ih uhvate posle glume neko ludilo... kad te uhvate lepo priznaj, imaj malo samopostovanja. A uglavnom oni koji STVARNO nemaju da plate kartu prvi lepo i kulturno priznaju i daju podatke da im se napise kazna (takvim ljudima bi svaki iole normalan kontrolor i progledao kroz prste).

No, sa druge strane bio taj svercer "stoka' ili ne bio "stoka' kontrolor NI U LUDILU NE SME ovako da se ponasa tj. da prvi zapocinje fizicki obracun!!! Kontrolor jedino fizicki sme da reaguje u samoodbrani, u ovakvom slucaju jedino mogao da pozove policiju pa da ona intervenise. Zamislite da sutra taj isti "***CENZURISANO***" podnese tuzbu za fizicki napad i odere i GSP i tog kontrolora za odstetu za "pretrpljeni fizicki i mentalni stres", bez obzira na to sto je i on sam krsio zakon time sto nema kartu... istina, vuklo bi se po sudovima godinama ali zamislite da bude uporan... pa jos kad bi se toga dohvatili i nasi veseli novinari zedni publiciteta...

A da ne govorim da taj kontrolor nije bas cist da tako burno reaguje i da se kaci sa budalama, sta ako su bili naoruzani i sl... Nikad se ne zna. Drugo, onda bi taj isti ***CENZURISANO*** mogao da tvrdi da je bilo u samoodbrani... Zar je vredno da stradas zbog takve budale pa imao i 100 kila telesine na svojoj strani?
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod Darko » Pet Nov 14, 2008 6:13 pm

Upravo tako. Kontrolor je kontrolor a ne OSL. Slazem se za to oko svercovana ali ako gledas sve to sa strane zakona, kontrolor samo ljubazno moze da te zamoli da mu pokazes kartu i to je to. Naravno da ti kaze kazna je tolika, zamoli te da mu das dokumenta itd itd Medjutim u slucaju da ti bilo sta od toga odbijes jedino sto on moze da uradi je da pozove lice koje je zaduzeno za legitimisanje, dakle policija. Ne sme da te na silu izvodi iz autobusa, ne sme on tebe da napadne ili bilo sta slicno. Znaci sa strane zakona tvoja dobra volja je da li ces da mu pokazes kartu, das licnu kartu itd... Ostalo je na MUP-u.
Darko
Član

Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 8:06 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije