Logo

Fudbal, navijaci i navijacke grupe

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod Krle » Pon Avg 08, 2011 10:47 pm

Ovo poslednej je moj licni stav, kao navijaca, ali pre svega kao coveka-SRAMOTA I ZALOST, eee sad-ko je u "metezu" koga stigao, to je nazalost vrlo tesko utvrditi(ko je doziveo-zna o cemu pricam)-ne kazem da nije moguce da je doslo do greske, u to ne ulazim, niti me zanima....
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Sponzor

Postod becks89 » Pon Avg 08, 2011 11:03 pm

Krle je napisao:I ja sam bio na "Man C"-"Politehnika" u Temisvaru, pevao "Zvezdine" i srpske pesme, glasno, s' jedne strane navijaci "Polija", sa druge, nimalo naivni , vidno pijani Englezi, niko nista nije reagovao, niti me dirao...To navodim, posto je bilo nas cetvorica iz BG, ne navodim organizovanA putovanja, ne navodim prevoz navijaca koje sam vozio(npr."Radovih"), pa nikad nista nije bilo, a bilo je svega, jer sam na dosta utakmica bio(ukljucujuci i neka "Partizanova" gostovanja-jer je nekada samo bilo vazno da se ide) SRAMOTA JE DA JE COVEK OTISAO I NIJE SE VRATIO, NE BI TO POZELEO NIKOME, PA NI SEBI :wink:

Pa onda nemoj pricati da su krivi ti momci,napominjem da je vise od pola njih nepravedno osudjeno,jer dosta dobro znam,celu situaciju oko tog slucaja,,zamisli roditelje sina koji robija zbog nicega,tako da suvisno je pricati da su to ***CENZURISANO*** ili tako nesto
:wink:
Poslednji put menjao becks89 dana Pon Avg 08, 2011 11:35 pm, izmenjena samo jedanput
becks89

Postod becks89 » Pon Avg 08, 2011 11:07 pm

Krle je napisao:Ovo poslednej je moj licni stav, kao navijaca, ali pre svega kao coveka-SRAMOTA I ZALOST, eee sad-ko je u "metezu" koga stigao, to je nazalost vrlo tesko utvrditi(ko je doziveo-zna o cemu pricam)-ne kazem da nije moguce da je doslo do greske, u to ne ulazim, niti me zanima....

Kao starijeg smatram te logicno kao pametnijeg od sebe,tako brate,uzmi logicki dali je taj Stefan ubio nekoga istovremeno prisustvujuci izricanju kazne od pandura,sam odluci :wink: :wink: :wink:
A nije samo taj Stefan ima tu jos nepravedno osudjenih :twisted:
becks89

Postod fimatotravel » Pon Avg 08, 2011 11:17 pm

Najlakše je tako reći "iskomleksirani de-bili ili debeli" kako si napisao.Očigledno je da nikada nisi bio u zatvoru još ako si "NEVIN" pa neznaš kako je tim momcima unutra :!: ZA 80 UBIJENIH SRBA 101 GODINA ZATVORA A ZA JEDNOG LJIGAVOG FRANCUZA 240 :?: :?: PA JESMO LI SAD EVROPA (ŠTO PIŠE NA GRAFITU U MOM KRAJU) eto slučajno poznajem 2 momaka koji su optuženi za taj napad.Pa šta ti misliš da ti Francuzi nisu provocirali :?: :?: Pogledaj šta ti stranci rade po Beogradskim klubovima i splavovima...kakvo je to bahato ponašanje pa nije ni čudo što dobijaju batine :!: Došli su u Beograd-Srbiju gde smo kao narod gostoljubljivi ali nevolimo da nam se neko ponaša kabadahijski!!! Okoreli sam GROBAR ali zašto niko nije odgovarao za malog Acu Radovića :?: A zbog Francuza su ih pohapsili u roku 3 dana :!: Bio sam na jako-jako puno utakmica,član sam nekadašnje grupe STOKA Pančevo a sada Južni Front i odlično poznajem kodeks navijača.Pa zar u mojoj zemlji da mi sude strani AMBASADORI :?: :!: :?: :!: Ser..em ti se ja na tu Evropu i demokratiju kad mlada i nevina deca trunu u zatvoru.Isto bi reagovali (NAVIJAČI) iz Hrvatske,Bosne...itd I sad neko da kaže "ISKOMLPEKSIRANI DE-BILI" :?:
fimatotravel
Član

Pridružio se: Sre Feb 02, 2011 9:53 pm

Postod becks89 » Pon Avg 08, 2011 11:27 pm

fimatotravel je napisao:Najlakše je tako reći "iskomleksirani ***CENZURISANO*** ili sebeli" kako si napisao.Očigledno je da nikada nisi bio u zatvoru još ako si "NEVIN" pa neznaš kako je tim momcima unutra :!: ZA 80 UBIJENIH SRBA 101 GODINA ZATVORA A ZA JEDNOG LJIGAVOG FRANCUZA 240 :?: :?: PA JESMO LI SAD EVROPA (ŠTO PIŠE NA GRAFITU U MOM KRAJU) eto slučajno poznajem 2 momaka koji su optuženi za taj napad.Pa šta ti misliš da ti Francuzi nisu provocirali :?: :?: Pogledaj šta ti stranci rade po Beogradskim klubovima i splavovima...kakvo je to bahato ponašanje pa nije ni čudo što dobijaju batine :!: Došli su u Beograd-Srbiju gde smo kao narod gostoljubljivi ali nevolimo da nam se neko ponaša kabadahijski!!! Okoreli sam GROBAR ali zašto niko nije odgovarao za malog Acu Radovića :?: A zbog Francuza su ih pohapsili u roku 3 dana :!: Bio sam na jako-jako puno utakmica,član sam nekadašnje grupe STOKA Pančevo a sada Južni Front i odlično poznajem kodeks navijača.Pa zar u mojoj zemlji da mi sude strani AMBASADORI :?: :!: :?: :!: Ser..em ti se ja na tu Evropu i demokratiju kad mlada i nevina deca trunu u zatvoru.Isto bi reagovali (NAVIJAČI) iz Hrvatske,Bosne...itd I sad neko da kaže "ISKOMLPEKSIRANI ***CENZURISANO***" :?:

Slazem se sa tobom za sve,oni misle da parama kupuju ljude,mozda neke druge narode ali ne i srbe,znam momka koji je u tom momentu ulazio na stadion,i posto je na uslovnoj zbog toga sto je pretukao neke delije,oni lepo njemu spakuju,decko je dobar kao hleb samo ne voli nepravdu i zbog toga na 20 godina,pa to je sve za strelajati,Isto bih to rekao i da je delija radovac ,Ultras,ili bilo koji navijac,samo da je srbin,pa koliko ih je osudjeno za ubistvo Zorana Vujovica, 0 koliko za acu panovica 0,i treba neko ***CENZURISANO*** iz evrope koje do juce nije ni postojalo da sude ko ce kako da se ponasa !!Sve je to bagra,zato me cudi da neki obrazovani ljudi daju neka misljenja kako je kriv narod a ne sistem :twisted:
becks89

Postod blokovi » Pon Avg 08, 2011 11:47 pm

Meni samo nije jasno na koju su logiku oni nasli da ova ekipa sto je optuzena za ubistvo Francuza i sto robijaju zajedno 240 godina,a mogu da se kladim da bar 99% njih nije ni bilo na mestu zlocina ubistva tog Francuza.Mislim ljudi dajte molim vas,za 1 Francuza 240 godina je mnogo,a i imajte u vidu koliko su se dokazi prikupljali,vise od 2 godine,a sudjenje je islo neeeeeeeeevidjenom brzinom
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod fimatotravel » Pon Avg 08, 2011 11:47 pm

Ma što je najgore i Srbi su počeli da se prodaju za siću (da neulazimo u politiku i u offf) Tamo neki Brazilac dobija pasoš od ministra lično a srbi sa kosova čeka po ko zna koliko :!: To su ti EVROPLJANI koji osuđuju događaj koji se desio,ša ljudi ginu na mnoge načine ali gle sad ovo pa ovo je TERORIZAM :?: I 10.10.2010 kad su buljaši izlazili na ulicu opet krive huligane :?: :!: Kako je mom sinu sutra da objasnim kad vidi da se dva mamuna ljube na ulici :?: :evil: :evil: Što nisu to organizovali u Bosni :?: Znaju da će ih Bosanci poubijati za 2 sata nego hoće u "EVROPSKI BEOGRAD" da paradiraju.Zašto to niko neosuđuje već zbog jednog Frncuza :?: kad je Aca Radović poginuo istraga se vodila 2-3 meseca i pojeo vuk magarca a za Francuza su za 2 meseca već pravosnažno osuđeni :!: ETO VAM EVROPA :!: :!:
fimatotravel
Član

Postod Krle » Uto Avg 09, 2011 12:15 am

NIKO NIJE TREBAO DA POGINE, NIGDE, NIKADA, TO NEMA VEZE NI SA EVROPOM, NI BILO CIM, I ***CENZURISANO*** SI AKO BIJES COVEKA DO SMRTI, MA KOJE VERE, NACIJE I BOJE KOZE BIO-JER TE TO CINI NISTA BOLJIM OD ZIVOTINJE :wink:
Krle
Profesionalni vozač

Postod Krle » Uto Avg 09, 2011 12:20 am

becks89 je napisao:
Krle je napisao:I ja sam bio na "Man C"-"Politehnika" u Temisvaru, pevao "Zvezdine" i srpske pesme, glasno, s' jedne strane navijaci "Polija", sa druge, nimalo naivni , vidno pijani Englezi, niko nista nije reagovao, niti me dirao...To navodim, posto je bilo nas cetvorica iz BG, ne navodim organizovanA putovanja, ne navodim prevoz navijaca koje sam vozio(npr."Radovih"), pa nikad nista nije bilo, a bilo je svega, jer sam na dosta utakmica bio(ukljucujuci i neka "Partizanova" gostovanja-jer je nekada samo bilo vazno da se ide) SRAMOTA JE DA JE COVEK OTISAO I NIJE SE VRATIO, NE BI TO POZELEO NIKOME, PA NI SEBI :wink:

Pa onda nemoj pricati da su krivi ti momci,napominjem da je vise od pola njih nepravedno osudjeno,jer dosta dobro znam,celu situaciju oko tog slucaja,,zamisli roditelje sina koji robija zbog nicega,tako da suvisno je pricati da su to ***CENZURISANO*** ili tako nesto

Citas li ti sta pise?KAD SAM REKAO DA SU BAS O N I KRIVI?Neko ga jeste pretukao, krvnicki, on je zbog toga preminuo, to nismo bili ni ti, ni ja, ni Jancic-niti smo bili tamo, niti znamo sta se desilo....
Krle
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Uto Avg 09, 2011 12:22 am

Krle je napisao:
becks89 je napisao:

Citas li ti sta pise?KAD SAM REKAO DA SU BAS O N I KRIVI?Neko ga jeste pretukao, krvnicki, on je zbog toga preminuo, to nismo bili ni ti, ni ja, ni Jancic-niti smo bili tamo, niti znamo sta se desilo....
Ja jesam bio tamo za tvoju informaciju
fimatotravel
Član

Postod fimatotravel » Uto Avg 09, 2011 12:25 am

Krle je napisao:NIKO NIJE TREBAO DA POGINE, NIGDE, NIKADA, TO NEMA VEZE NI SA EVROPOM, NI BILO CIM, I ***CENZURISANO*** SI AKO BIJES COVEKA DO SMRTI, MA KOJE VERE, NACIJE I BOJE KOZE BIO-JER TE TO CINI NISTA BOLJIM OD ZIVOTINJE :wink:
Hajde zamolio bih te ovako javno da mi pošalješ na pp u skraćenici (PREVOD OD TOG-CENZURISANO) I DA MI OBJASNIŠ DA SAM ŽIVOTINJA.Ajde majke ti značilo bi mi mnogo :!:
fimatotravel
Član

Postod Krle » Uto Avg 09, 2011 12:28 am

fimatotravel je napisao:Najlakše je tako reći "iskomleksirani de-bili ili debeli" kako si napisao.Očigledno je da nikada nisi bio u zatvoru još ako si "NEVIN" pa neznaš kako je tim momcima unutra :!: ZA 80 UBIJENIH SRBA 101 GODINA ZATVORA A ZA JEDNOG LJIGAVOG FRANCUZA 240 :?: :?: PA JESMO LI SAD EVROPA (ŠTO PIŠE NA GRAFITU U MOM KRAJU) eto slučajno poznajem 2 momaka koji su optuženi za taj napad.Pa šta ti misliš da ti Francuzi nisu provocirali :?: :?: Pogledaj šta ti stranci rade po Beogradskim klubovima i splavovima...kakvo je to bahato ponašanje pa nije ni čudo što dobijaju batine :!: Došli su u Beograd-Srbiju gde smo kao narod gostoljubljivi ali nevolimo da nam se neko ponaša kabadahijski!!! Okoreli sam GROBAR ali zašto niko nije odgovarao za malog Acu Radovića :?: A zbog Francuza su ih pohapsili u roku 3 dana :!: Bio sam na jako-jako puno utakmica,član sam nekadašnje grupe STOKA Pančevo a sada Južni Front i odlično poznajem kodeks navijača.Pa zar u mojoj zemlji da mi sude strani AMBASADORI :?: :!: :?: :!: Ser..em ti se ja na tu Evropu i demokratiju kad mlada i nevina deca trunu u zatvoru.Isto bi reagovali (NAVIJAČI) iz Hrvatske,Bosne...itd I sad neko da kaže "ISKOMLPEKSIRANI DE-BILI" :?:

Pocele su da se "mesaju babe i zabe"....Ako smatras da je o.k. to sto se desilo-imas pravo na svoje misljenje, i to postujem, ja mislim ono sto sam napisao...ZALOSNO je, pa ma o kome se radi...
Krle
Profesionalni vozač

Postod fimatotravel » Uto Avg 09, 2011 12:31 am

Krle zamolio sam te nešto u mom predhodnom postu učini to budi čovek :!: :!:
fimatotravel
Član

Postod Krle » Uto Avg 09, 2011 12:40 am

Nije mi bas toliko brz internet, da ne ispadne da "nisam covek" :wink:

"..Jedan od povređenih bio je i 28-godišnji Bris Taton. Njemu su nanete teške povrede glave, dok je od udaraca šipkom po grudima imao povrede aorte i krvarenje u grudnom košu.[6] Huligani su Tatona bacili u Kosmajski prolaz, između Obilićevog venca i Ulice maršala Tolbuhina..."

Nema fotografije, ali se svi secamo kako je izgledao....
Krle
Profesionalni vozač

Postod boyan92 » Uto Avg 09, 2011 8:46 am

To je strasno , skroz se slazem sa krletom. Sama cinjenica da je neko izgubio zivot ne ostavlja ravnodusnim , pa ko kod bio.
Nisam neki veliki navijac kad sam bio klinac isao sam par puta na utakmice i to je to .
To su sve neizivljeni klinci koje nista ne rade i samo se grebu se uz roditelje.Da rade, imali bi manje vremena za pravljenja gluposti.
Kad odu na utakmice, glavno razmisljanje im je kako se napiti, nadrogirati , potuci se ,polupati nesto....
Korisnikov avatar
boyan92
Član

Pridružio se: Sre Apr 07, 2010 11:45 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica