Ik-112n g.b 505 na liniji 532 na okretnici Banovo brdo.
Posto prvi put vidim ovaj autobus,i bio sam prvi put na okretnici na Banovom brdu,nadam se da nisam pogresio sto sam postavio na temu pogona Novi Beograd.
Ik-201 g.b 1133,sa linije 17,pokvario se na stanici kod Sumica (ugao ustanicke i Vojislava Ilica),koliko sam primetio izbacio je vodu,curela je.
Slikano je iz autobusa Ik-206 5844 P0152,koji vozi sa "Hello' reklamom,pa se malo od prozirne reklame na staklima slabije vidi.
Zatim sam sreo Ik-218n sa g.b 1348,redovan na liniji 18,koji je izgleda bio iskljucen za garazu,ili je kratio pa vozio od Autokomande,sve u svemu kretao se prema Plavom mostu,tj. autoputu.
Nesto kasnije kada sam isao prema Zemunu naisao je Ik-201 sa g.b 1177,redovan na liniji 17,koji ima postavljenu prelepu reklamu od modne marke "Fratelli".Ne svidja mi se sto je neki moron potpisao zadnji kraj sa "AL",ne vidim svrhu toga,nadam se da ce to ocistiti uskoro majstori.
Nakon njega je polazak vrsio Ik-206 5844 P0152,sa kojim sam dosao do Zemuna,pretekao ga na autoputu,nedaleko od iskljucenja kod Hitne pomoci,koliko sam video vozac ovog lepotana je stao,i kao da je pokusao upaliti vozilo,dosao je u Zemun nakon 5 minuta,i posle je vozio iza 5844 PO152.

Poslednji put menjao Ikaca201 dana Pon Sep 26, 2011 4:58 pm, izmenjena samo jedanput