cone je napisao:Novi red vožnje i nova autobuska linija
....
Manji autobusi imaju 15 mesta za sedenje i 21 za stajanje, a pogon je na komprimovani prirodni gas. Kupljeni su od italijanskog "Iveka" za 625.000 evra.
....
Izvor: 021.rs
cone je napisao:Novi red vožnje i nova autobuska linija
....
Manji autobusi imaju 15 mesta za sedenje i 21 za stajanje, a pogon je na komprimovani prirodni gas. Kupljeni su od italijanskog "Iveka" za 625.000 evra.
....
Izvor: 021.rs

ferdinand je napisao:naravno da je mnogo, posto jedna citta dizel sa euro 5 motorom kosta toliko, a njen se kapacitet, kvalitet i vek trajanja ne mogu porediti sa ovim zabarskim dupetima..
Iosis je napisao:Pa GSP NS su potrebna manja vozila zbog pojedinih linija, ali ovi ružni stvorovi nisu pogodni. Kad prelaze male kilometraže. Plus što su preskupo plaćeni. Ili da su bar uzeli takve dizele, pa da mogu neku normalnu kilometražu da pređu.
A Isuzu, koji bi za aerodrom bio bolji je oko 80.000. Ili recimo kad se vec vezalo za Iveco da je za te duze ture uzet Jole. Jeftiniji, udobniji ... mada je to kod njih malo problem kako su vec kolege pomenule. Ja sam vozio godinu dana njihov furgon, valjda je to ista sasija. Elem, lepo me je sluzio, ne mogu da kazem, dobro je i isao cak i kad je bio pretovaren (cest slucaj), ali lupa po bubrezima.ferdinand je napisao:naravno da je mnogo, posto jedna citta dizel sa euro 5 motorom kosta toliko, a njen se kapacitet, kvalitet i vek trajanja ne mogu porediti sa ovim zabarskim dupetima..

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju