Logo

Privatni prevoznici u Beogradu

Stare i zaključane teme

Postod Stefan Bgd » Sub Jul 26, 2008 11:05 pm

Samo da dopunim:
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Steta sto nema vecih slika... :roll:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod milos265 » Ned Jul 27, 2008 4:29 am

O 305 je zakon 8)
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod igibgd » Ned Jul 27, 2008 1:53 pm

Sećam se i ježim tih polovnih krševa.Bilo je dosta onih međugradskih pa ne možeš da prodješ do vrata jer je prolaz izmedju sedišta bio uzan :evil: :x ....a jadni autobusi-prali su ih s mene pa na uštap.... :!:
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod Senke » Ned Jul 27, 2008 1:55 pm

Ma bilo je i dobrih starih mečki O307 je imao zakon sedišta. A onaj zglob na 16 sa sedištima iz turistčkog busa.
Senke
Član

Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:17 pm

Postod milos265 » Ned Jul 27, 2008 2:54 pm

igibgd je napisao:Sećam se i ježim tih polovnih krševa.Bilo je dosta onih međugradskih pa ne možeš da prodješ do vrata jer je prolaz izmedju sedišta bio uzan :evil: :x ....a jadni autobusi-prali su ih s mene pa na uštap.... :!:
Bilo je svega, to se mora priznati ali ne smes da generalizujes. Verujes li da sam za nepune tri godine imao manje iskljucenja sa O 305 koji je bio 1976-o godiste nego sto ih imam danas sa 3 godine starim Ikarbusom :?: :?: :?: U javnosti je u to vreme stvorena losa slika o privatnicima i onda su po inerciji svi autobusi proglasavani krsevima a bilo je vozila koja su prelazila po nekoliko stotina hiljada kilometara bez vecih kvarova.
milos265
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Ned Jul 27, 2008 5:04 pm

tako je,cim su proglasili privatne autobuse krsevima vec je razradjivan plan da IKARBUS odradi veliki posao,setite se koliko su se bunili sto privatnici uvoze polovne autobuse a ne kupuju njihove nove tada je Gradskoj vladi bilo u interesu da se sto vise kola ukljuci jer je i lova bila\
veca,table,Elaborati itd.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Senke » Ned Jul 27, 2008 6:25 pm

milos265 je napisao:
igibgd je napisao:Sećam se i ježim tih polovnih krševa.Bilo je dosta onih međugradskih pa ne možeš da prodješ do vrata jer je prolaz izmedju sedišta bio uzan :evil: :x ....a jadni autobusi-prali su ih s mene pa na uštap.... :!:
Bilo je svega, to se mora priznati ali ne smes da generalizujes. Verujes li da sam za nepune tri godine imao manje iskljucenja sa O 305 koji je bio 1976-o godiste nego sto ih imam danas sa 3 godine starim Ikarbusom :?: :?: :?: U javnosti je u to vreme stvorena losa slika o privatnicima i onda su po inerciji svi autobusi proglasavani krsevima a bilo je vozila koja su prelazila po nekoliko stotina hiljada kilometara bez vecih kvarova.

Mečka je mečka, a Ikarbus zavisi od serije.
Senke
Član

Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:17 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Jul 27, 2008 7:41 pm

Podrzavam te Senke,samo bi pre to Mecke stavio MAN-a,a posle Mucku... :) :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod igibgd » Ned Jul 27, 2008 10:48 pm

milos265 je napisao:

Jeste....nego znaš proradila sećanja,pa gužva u autobusima..u pravu si ne treba generalizovati-ali ja kažem za gužve koje su bile nepodnošljive..... :!:
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod milos265 » Pon Jul 28, 2008 5:07 pm

MISKOMERC-ov MAN na 37-ici. Nekada bio u vlasnistvu firme PRESTO.
Image
milos265
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Uto Jul 29, 2008 12:39 am

dok je Presto radio na liniji 7A uživao sam gledajući snimke na reklamnom
monitoru koji su prikazivali stare autobuse i dolazak novih IK-103 bilo je
fenomenalno.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod milos265 » Uto Jul 29, 2008 5:04 am

Da, to je jedina korisna stvar na tim monitorima :lol: Snimci starih buseva su radjeni na onom vanrednom estetskom pregledu pred potpisivanje aneksa ugovora, a to je valjda bilo 2004-te. Snimak prikazuje konvoj od garaze do Sava Centra i to je po meni zlatno doba firme. Treci bus u koloni je moj O 305 sa sve ofarbanim felnama. Snimak iz Ikarbusa je sa preuzimanja prvih pet vozila u aprilu 2005-te. Na tom snimku se vidim i ja kako ulazim u bus, tip u crnoj jakni. Lep promo film firme.
milos265
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Uto Jul 29, 2008 5:29 am

Lep snimak prva liga,šta je bilo sa svim tim autobusima jer uspeo neki
da se proda a da je u voznom stanju,ja sam mnogo voleo onaj Steyr
Graf&Štift imao je direkcijin broj P0915 i radio je na liniji 67,i on je na snimku.
jedan prevozi radnike čini mi se da je i on bio vaš,ima neku reklamu ARCO ili ARGO nešto tako radio je na lin.67,pre letnjeg reda vožnje viđao sam ga svaki dan oko 16:30 kako prolazi pored Sava centra.

Inače Senke mi je poslao adresu sajta http//gspvozac.forumclan.com/index.htm na kojem diskusiju vode vozači
GSP-a,Otpravnici i oni koji žele da učestvuju prijavi se ti bi svojim znanjem i iskustvom mnogo pomogao mladim kolegama.

Senke tebi se zahvaljujem na adresi forum je sjajan.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod milos265 » Uto Jul 29, 2008 4:53 pm

avramovicsasa je napisao:Lep snimak prva liga,šta je bilo sa svim tim autobusima jer uspeo neki
da se proda a da je u voznom stanju,ja sam mnogo voleo onaj Steyr
Graf&Štift imao je direkcijin broj P0915 i radio je na liniji 67,i on je na snimku.
jedan prevozi radnike čini mi se da je i on bio vaš,ima neku reklamu ARCO ili ARGO nešto tako radio je na lin.67,pre letnjeg reda vožnje viđao sam ga svaki dan oko 16:30 kako prolazi pored Sava centra.

Inače Senke mi je poslao adresu sajta http//gspvozac.forumclan.com/index.htm na kojem diskusiju vode vozači
GSP-a,Otpravnici i oni koji žele da učestvuju prijavi se ti bi svojim znanjem i iskustvom mnogo pomogao mladim kolegama.

Senke tebi se zahvaljujem na adresi forum je sjajan.
Svi ti busevi Sale rade i dan danas! Vecina ih je u Sapcu a ostali su u Pirotu i Jagodini. Moja O 305 recimo, radi i dan-danas u Pirotu i kazu da se gazda kune u taj bus! Sredili su mu enterijer, jos dok je bio kod nas ubacen mu je menjac sa 5 brzina, trosi malo a radi neku prigradsku liniju. Inace on je uspevao da odradi ceo dan na 37, 8 krugova i da potrosi manje od 90 litara nafte. Taj Graf za koga pitas je ja mislim rashodovan. Inace on je bio u vlasnistvu coveka koji je bio kooperant unutar firme. A hvala za informaciju o ovom sajtu, poseticu ga uskoro.
milos265
Profesionalni vozač

Postod milos265 » Sub Avg 09, 2008 11:26 am

Evo nesto sveze, od jutros. Radio sam prvu na 308, aparat mi bio pri ruci pa hajde da slikam. Ovo je terminus Sumice.
Image
milos265
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Arhiva