Razumem i ustvari moja je greska sto nisam iskljucio blic inace me ne bi ni video. Blic je kod daljih predmeta ionako beskoristan, a prosvetljenje na aparatu mi dao bog jos uvek radi dobro.Velemajstor je napisao:Morate razumeti vozače. Predradnik kontrole nosi sa sobom fotoaparat i slika vozače(koliko su vrata otvorili na stajalištu,da li slušaju muziku,da li su pustili putnika da izađe van stajališta iz autobusa,da li puši,jede,pije za vreme vožnje... itd,itd).Ima toga dosta ne mogu sve da napišem. Onda nije čudo što svakog ko ima fotoaparat vozači gledaju popreko i namrgođeno. Razumite i nas,pod velikim smo pritiskom.

Moram da dodam nešto. Volvo g.broj 800 nije poklon za 30-godišnju uspešnu saradnju Jgsp-a Novi Sad sa firmom Volvo-a. Na svakih 20 kupljenih šasija dobija se jedna gratis(u ovom slučaju je to #800). Jgsp Novi Sad je prvi put prikazao Građanima Novog Sada vozilo koje se dobija na poklon kada se kupi 20 i više vozila od Volvo-a.Tadašnji direktor je to uradio jer prethodni nisu nikad prikazali vozila koja se dobijaju kao poklon za ostvarivanje kupovine autobusa.Da li je to uradio iz poštenja ili neznanja ne znam. Samo on je jedini direktor koji je prikazao poklon koji dobija kupac vozila na tu količinu. I ranije je Jgsp kupovao od Volvo-a ali ni jedan direktor nije prikazao poklon firme Volvo(na veći broj od 20 vozila),nisu svi radnici mutavi i neupućeni.Na autobusu je bilo ispisano "poklon švedske firme volvo" na ćirilici(štampana slova) sa bočnih strana autobusa. U novosadskom listu Građanski od 16.11.2001.godine pojavio se tekst: "Plaćamo 20,dobijamo 21".
Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju