Imao sam letos priliku da na Novom Beogradu da se vozim autobusom Maz,onaj Vulovicev Bik na liniji 610.
I situacija je bila ta,da ispred autobusa stajao neki Seat i os jedan autobus ispred tog automobila,cekali su da se upali zeleno svetlo na semaforu.I sada,vozacu je trebao jedan metar da udje u stanicu koja se tu odmah nalazi,i da izvrsi ulaz i izlaz putnika.
I sada taj Seat od autobusa ispred je bio malo udaljen,vozac tog Maza mu blica,svira,ovaj u autu je koliko sam video bio u nedoumici da li treba da skrene na semaforu deno ili pravo,i onda kada nije upalilo blicanje i sviranje autobusa na liniji 610 onda je vozac opalio "rafal" po psovkama,koje su zvucale uzasnu,autobus pun putnika na prednjem delu je cuo svaku njegovu rec.
Mislim zaista bezobrazno,vulgarno s njegove strane,ako vec ima potrebu da psuje neka psuje bar u sebi,a ne da ga slusaju ostlai putnici.Nije mu niko kriv sto radi kao vozac autobusa itd..
I meni dodje mnogo puta da opsujem,ali nekako precutim ili ne izgovorim,prosto zadrziis u sebi.
Milsim malo smo pobegli od ove teme,ne treba polemisati o tim psovkama,to je obraz nekulture i nekontrolisanog besa,nego o lepim devojkama iz ove nase zemlje..

Poslednji put menjao Ikaca201 dana Uto Okt 11, 2011 2:12 pm, izmenjena samo jedanput