ivaan_pancevo je napisao:Nenad_KM je napisao:Odlicne slike, a pa nisam ja ni mislio za Iliade da je gradski. Ja kad sam ga video radio je Beograd ili tako nesto..
Izvini, moja greška, nisam te razumeo. Ja sam isprva mislio da su ovi mali isto Iliade, ali daljom proverom videh da imaju oznaku R312.
Imali smo, inače 1 beli Iliade, mada ga ja nisam viđao da radi BG, uglavnom se koristi za ugovorene vožnje.
Što se tiče ovih R312, čini mi se da ih imamo 10 ili 11.
Garažni brojevi idu od 101, a najveći je 110 koji sam ja video.
Inače meni su prelepi, malo me podsećaju na Ik 112N, prijatni su i unutra, motor je prilično tih, pravi gradski autobus za manje gradove tipa Pančeva, Zrenjanina, Čačka, Leskovca, Kruševca, Kraljeva...
Gradski mi se nesto i ne svidjaju inace provalio sam da su 101-110.. A danas se vozim bajsom pored AS i gledam kroz ogradu vidim taj Iliade ceka da se parkira na peron.. pise pozadi internet adresi i Ko 112 reko neka novost.. mislio da ga cekam ispred AS da slikam ali nikako da izadje.. E da taj sto kazes od ranije je malo nizi(vrata sa staklom) i ja mislim da nije ATP-ov nego bus od opstine, vozi ugovore.. Pise na njemu Bulonj Biankur gradu Pancevu.