Iosis je napisao:Pošto je Ive Andrića opet raskopana ponovo linije 7, 11A, 11B i 12 obilaze.
Ne znam čija je ideja da autobusi na liniji 11A(B) staju na svakoj stanici. Danas se vozim od faksa 11B ka ž. stanici, autobus ode do okretnice na Limanu 4, stane na stanici prije okretnice, napravi polukružno, pa opet stane na stajalište (početna 4ke), e onda kada skrene u Cara Lazara staje na stanicu linije 12, pa onda se vraća u Cara Dušana na svoju trasu.
Po meni bezpotrebno je stajati poslje polukružnog i na stanici 12ke. I juče (11A) i danas (11B) kada sam se vozio vozači nemaju vremena da odmore, niti ulaze na u potkovicu.
Dao bih jedan dan pametnjakoviću čija je ideja da se staje na svaku stanicu da vozi jedan dan, pa bih ga pitao druže kako zdravlje i kako bešika?
Zabole njih za zdravlje vozača. Ranije sam već pisao o tome kako sve više vozača ne prolaze periodične lekarske preglede. Neke skidaju sa volana, a neke šalju na kontrolne preglede i ako se zdravlje popravi ajmo Jovo nanovo i tako svi u krug. Ovde su vozači obični službeni brojevi(kao robijaši po kazamatima,(zatvorima),razlika je što jedino ovde ideš svaki dan kući na spavanje), koje oni menjaju sa drugim vozačima i tako se vrti non-stop u krug. Nikoga ne intresuju vozači u Jgsp-u Novi Sad kao ljudi i njihovo zdravlje, intresuje ih samo jeftina radna snaga. Da ne kažem koju grublju reč umesto radne snage. Beeeeeeeeeeeeeeeeeee,Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . . . itd. A posle se čude otkud toliko bolesnih i invalida rada. Mnogo su se potresli,zabole ih . . . . .Iosis je napisao:Pošto je Ive Andrića opet raskopana ponovo linije 7, 11A, 11B i 12 obilaze.
Ne znam čija je ideja da autobusi na liniji 11A(B) staju na svakoj stanici. Danas se vozim od faksa 11B ka ž. stanici, autobus ode do okretnice na Limanu 4, stane na stanici prije okretnice, napravi polukružno, pa opet stane na stajalište (početna 4ke), e onda kada skrene u Cara Lazara staje na stanicu linije 12, pa onda se vraća u Cara Dušana na svoju trasu.
Po meni bezpotrebno je stajati poslje polukružnog i na stanici 12ke. I juče (11A) i danas (11B) kada sam se vozio vozači nemaju vremena da odmore, niti ulaze na u potkovicu.
Dao bih jedan dan pametnjakoviću čija je ideja da se staje na svaku stanicu da vozi jedan dan, pa bih ga pitao druže kako zdravlje i kako bešika?

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju