Logo

Nezgode GSP-a Novi Sad

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod primo 1 » Pet Okt 14, 2011 1:16 pm

A mogli bi napokon i taj odvod da srede, uvek problem kad je veca kisa. Vozac autobusa ne bira put, on mu je unapred zadat i bar te ulice kojima se krecu autobusi morale bi uvek biti prohodne. A nisu, Zona, Kisacka, Temerinska, ponekad i Futoski put samo su neka od mesta koja su tad problematicna i dovode do prekida nekad i polovine gradskih autobuskih linija. :(
Image
Korisnikov avatar
primo 1
Član

Pridružio se: Uto Avg 16, 2011 10:02 am

Sponzor

Postod Velemajstor » Uto Okt 25, 2011 11:36 pm

Kaže vozač:Ja sam ga ***CENZURISANO***, i pokaže gde je ***cenzurisano***. A Novi Sad je daleko. Image Image
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Iosis » Sre Okt 26, 2011 10:17 am

Šta se ovom desilo?
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Velemajstor » Sre Okt 26, 2011 1:09 pm

Riknula boranija. Popušio motor. Ništa strašno.Može da se popravi.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Sloba » Sre Okt 26, 2011 7:04 pm

Na kojoj je to liniji? 24A?
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Velemajstor » Sre Okt 26, 2011 7:44 pm

Ne, to je sa ekskurzije za Prolom banju. Išli su za Prolom banju kada je riknuo autobus. Ostali su u kvaru na Auto-putu kod Beške. Napisao sam da je daleko Novi Sad samo zato što su dugo čekali da im stigne rezervno vozilo. Vozač je preforsirao mašinu i "zaklao" motor. To je to.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Ikaca201 » Sre Okt 26, 2011 7:58 pm

Sta ce to biti da IK-103 radi ekskurzije za Prolom Banju?Retkost.
I sta je bilo,jesu menjali Man motor komplet?
Ikaca201

Postod Velemajstor » Sre Okt 26, 2011 8:16 pm

Ne. Naši majstori iz motornog odeljenja sami rade generalke,pošto je istekla garancija nema reklamacije. Inače autobusi Jgsp-a rade eskurzije za svoje radnike(banje,sajam, itd). Uopšte nije retkost da autobusi(ne samo Ike) voze radnike Jgsp-a do raznih banja(Prolom banja,Soko banja,Ivanjica,Niška banja,Lukovska banja itd).Naši autobusi voze radnike na sportska takmičenja radnika širom Srbije. Ja sam vozio Iku(radnike) pre par godina do planine Zlatar(vazdušna banja). Možda nije primećeno jer obično se ide od početka juna do sredine oktobra(vožnje za pomenute banje).Ne plaćamo usluge prevoza,vozimo sa svojim vozilima i svojim kadrom.Gorivo je firmino.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Ikaca201 » Sre Okt 26, 2011 8:19 pm

Aha,hvala u svakom slucaju,zaista nisam nikada vidjao Ik-103 da su angazovane na ekskurzijama,pa mi deluje zbunjujuce na prvi pogled.
Ikaca201

Postod sboy » Sre Okt 26, 2011 8:43 pm

Video sam i ja da voze decurliju na Palic i Suboticu,ali sam obicno vidjao Volvoe.Ovakav Ikarbus IK-103 nije bas pouzdan za dalje puteve,pogotovo ako duzi peroid vozi samo u lokalu i motor ne razvija vece brzine,onda dolazi do ovakvih problema kao na slikama...
sboy
Član

Pridružio se: Pet Jan 15, 2010 3:09 pm

Postod Velemajstor » Sre Okt 26, 2011 8:51 pm

Vidi ja sam dužio takvu Ika-ču. Ta Ika je radila u međumesnom saobraćaju,tako da je išla kao ******* do Zlatara. Ibarskom je letela(ima blokadu na 92 km/h). Dva puta tamo i nazad i samo sam joj dolivao tečnosti(vode). Ni ulje nije jela,toliko je dobra bila. Jedina mana su joj bila tvrda sedišta(gradska verzija,takva su kod nas u eksploataciji),pa se bulja malo nažulja.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Iosis » Sre Okt 26, 2011 9:09 pm

Uključiš tempomat i malo se prošetaš po busu, pa neća ljabu da trne. :lol:
Iosis
Član

Postod Velemajstor » Sre Okt 26, 2011 9:11 pm

To za ljabu nije se na mene odnosilo,već na putnike.Moje sedište je mekano i udobno tako da se ljabu ne žali,još. I nemoj da me sramotiš,nema tempomat u Iki. Znam da se šališ,i ja se malo šalim.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Postod Iosis » Sre Okt 26, 2011 11:22 pm

Kako nema, staviš ciglu na gas i vozi. :lol:
Pa dobro za putnike onda nije problem, malo se prošetaju.

Najudobnija sjedišta za putnike ima #749, vozio sam se u utorak na 11A, jutro pola 7, od ž. stanice do faksa zamalo da zaspim. :lol:
Iosis
Član

Postod Iosis » Ned Okt 30, 2011 4:02 pm

Juče je #743 imao malo grebanje sa Doblom na izlazu iz ''Potkovice''.
Po običaju oni koji sa Bulevara Oslobođenja skreće lijevo u Jaše Tomića obavezno isjeku autobuse koji izlaze iz ''Potkovice'', #743 ga je malo zakačio u zadnji desni bok, a na autobusu je pukao samo lijevi migavac i ima jedva primjetne ogrebotine iznad migavca.

Tu bi trebalo postaviti kameru koja bi snimala one koji tako sjeku autobuse, ni sam ne znam koliko puta mi se desilo ako se vozim autobusom koji iz ''Potkovice'' ide pravo Bulevarom mora naglo da koči jer ga neko isječe.
Dokle više da ljudi lete po autobusu zbog bahatih ***CENZURISANO*** koji ne znaju saobraćajne propise?! Tu dok nekoga autobus ne pokupi bočno i neko ne izgine u autu neće vlasti rješiti taj problem.
Iosis
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu