Juče je baš poteralo niskopodne sa 75-ce...Posle 1352 umalo da nastrada i 1363.
Nepuna dva sata kasnije burazer i ja smo poslom išli do TC Ušće.Pričamo mi usput a preko puta nas prolazi 1363 i čuje se neko traparanje...Izvadim fotoaparat da ga slikam i ugledam levi vučni točak koji se olabavio i samo što nije ispao. Istog momenta mi udarimo šprint ka semaforu kako bi ga stigli i obavestili kolegu da zaustavi autobus pre Brankovog mosta. Ipak to nam nije pošlo za rukom jer se njemu upalilo zeleno svetlo te je nastavio dalje, a da agonija bude veća
niko od vozača iz putničkih vozila koja su stajala pored njega na semaforu nije obavestio kolegu da mu je točak labav i da šeta u toku vožnje.
Evo i fotke koja je napravljena neposredno pred semaforom,može se videti u kom položaju je točak bio:
Na sreću burazer i ja upadamo kod kolege sa autom 1349 koji je bio neposredno iza njega i jurimo ga do Zelenog venca.Prelazeći preko mosta mislio sam "Daj Bože da izdrži do Zelenog venca" jer znajući kakve su neravnine a i sama brzina tokom prelazka lako mogu da izbace točak napolje.
Bogu hvala točak na 1363 je izdržao do okretnice na vencu gde smo ga stigli i obavestili kolegu da ima problema sa točkom...Niški-Zaječarac koji je vozio 1363 bio je u neverici kada je video da su mu vučni točak držala 4 brezona od mogućih 10.Ubrzo su stigli i majstori iz GSP-a:
Ovde je burazer uhvatio i mene...
Sve vučne gume su mu menjane pre 3 dana i verovatno da majstor koji je radio nije lepo dotegao brezone te su oni ispali juče u vožnji.
Najveći problem jeste što se to u vožnji teško uoči i oseti,jer je točak na prikolici,put je prav tako da sve deluje normalno,ali sva sreća sve se završilo dobro.
Majstori su ubrzo stavili nove brezone,namestili točak i auto je oteran u garažu.Za to vreme mi smo proćaskali sa kolegom.Koliko vidim bus je sređen i danas je u normalnom saobraćaju.