Ne secam se bas najbolje svih tih linija za Kosovo sem da je nekadasnji Putnik sa Plavo Bele autobuse isao,a Jugoprevoz je isao za Dragas i Pristinu toga se samo secam.
Ја мислим директно на ову линију рекоше ми да је то некад била Ниш експресова, а сви знамо да је Ниш експрес у срећно време имао по 15-20 полазака за Космет.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Nisam siguran ali mislim da je Jugoprevozov polazak u 12:15h iz Bg za Prolom Banju bio nekada za Kosovo pa su to skratili do Rudara(Kursumlije) i nastavili samo do Prolom Banje.
To je to skratili su te linije mada ne bih bilo lose kada bih se napravio neki dil pa da neki Kosovski prevoznik ceka putnike u Kursumliju i odvozi ih dole. Nego bem li ga zajbano do 101
И линије за Ранилуг из Панчева и Београда су некад ишле за Гњилане па су скраћене.. а сад не иду ни до Ранилуга већ до Бујановца.. Опет кажем да не правим ОТ
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!