Marko je napisao:Pa ovde može samo zemljište da bude donekle interesantno
Bas tako,na dobrom mestu itekako,cim se iskljucis sa obilaznice predjes nadvoznjak odmah desno pored Eko pumpe.Nema 2 km od magistrale...
Marko je napisao:Pa ovde može samo zemljište da bude donekle interesantno
ik404 je napisao:Jel se seca neko Jugekspresa u braon semi, takvi su im bili visoki Sanosi, pa cak i jedna 303 mislim?
ik404 je napisao:Jel se seca neko Jugekspresa u braon semi, takvi su im bili visoki Sanosi, pa cak i jedna 303 mislim?
negas je napisao:ik404 je napisao:Jel se seca neko Jugekspresa u braon semi, takvi su im bili visoki Sanosi, pa cak i jedna 303 mislim?
Jeste nesto kao 303, sad dal je sanos ili 303-jka ne secam se. Sa tom braon bojom tj u to doba bili su jaki ko zemlja...Sanosi, Tamici a sve novo....

roker 70 je napisao:negas je napisao:ik404 je napisao:Jel se seca neko Jugekspresa u braon semi, takvi su im bili visoki Sanosi, pa cak i jedna 303 mislim?
Jeste nesto kao 303, sad dal je sanos ili 303-jka ne secam se. Sa tom braon bojom tj u to doba bili su jaki ko zemlja...Sanosi, Tamici a sve novo....
Mislim da je i dubrava bila u toj semi koliko se secam
negas je napisao:ik404 je napisao:Jel se seca neko Jugekspresa u braon semi, takvi su im bili visoki Sanosi, pa cak i jedna 303 mislim?
ik404 je napisao:negas je napisao:ik404 je napisao:Jel se seca neko Jugekspresa u braon semi, takvi su im bili visoki Sanosi, pa cak i jedna 303 mislim?
Bio jedan kao 303-ka, mislim da im bio najbolji autobus tad... steta sto nema neka slika iz tog perioda...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju