od sale019 » Čet Nov 03, 2011 8:01 pm
Na lokalnim televizijama se vrti oglas da grad izdaje u zakup hangar gde se nalaze parkirani minibusevi.Iz iskustva se zna da se prvo nadje zakupac pa se onda postavi oglas.Slucajno sam bio prisutan kad su dolazili neki ljudi iz Veolie gledali taj hangar i prostor oko njega.Gradom se prica da Veolia Timasu placa 1 000 000 dinara za koriscenje parkinga,kanala kancelarija i sta vec treba (valjda mesecno),i da ce verovatno Veolija da se preseli na plac i u hangar bivse Timocanke koju je koristila Timocka Krajina a vlasnik ja grad Zajecar. Veolia ja pobedila na konkursu za gradski i prigradski prevoz putnika sa cenom od 84 dinara bez pdv po kilometru s tim da vozaci naplacuju karte putnicima i pazar od karata uplacuju na racun grada,tj. grad za tu kolicinu novca manje uplacuje Veoliji.Cuju se price da se pregovara da Veolia preuzme i nekolko minibusa a da par njih ostane za potrebe grada.Sta ce oni "gore" odluciti neznam,videcemo, meni je zao mojih desetak plata (toliko mi ostali duzni) i posla koji sam radio sa uzivanjem.