Logo

Pomoć pri zapošljavanju

Sve o neophodnim zakonima u prevozu, sabraćaju, neophodne dozvole, atesti, dokumentacija za tahografe i ostala tematika vezana za zakonodavstvo i propise.

Postod Nikola LKW » Pon Nov 28, 2011 2:45 pm

reci mi ljubo jesi li konkurisao u neku od kurirskih sluzbi!? vidi tu koja ti dolazi u kolasin pa kod njih apliciraj za radno mesto!!! nzm sta da ti kazem!! malo je z a j e b a n o sto si dole,ovde kod nas takve firme stalno traze vozace,a zbog male plate uglavnom tu rade pocetnici!! jer iskusni vozaci nece za te pare da rade!!! j b g ne znam kako da ti pomognem,ako ti znac reci... :?
ko o cemu.baba o ustipcima!!!! :-)
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Pridružio se: Pon Okt 10, 2011 2:11 am

Sponzor

Postod kiki » Sre Nov 30, 2011 1:55 am

Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?
kiki
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 11:59 pm

Postod sale019 » Sre Nov 30, 2011 11:46 am

Nikola LKW je napisao:na forumu 680 registrovanih clanova, a samo ja trazim posao!!!! :-)
sam sebi sam smesan!! :-D

Nisi sam, ima nas još :) .Kopam i tražim po interenetu, pa nađem i šaljem vazdan neke emailove, zovem telefonom i uvek isto ili slično.
Sve više me "ubeđuju" da im ovi oglasi na internetu služe kao ona tabla sa umrlicama ispred crkve ( obavestavamo vas da je...).
sale019
Član

Pridružio se: Uto Nov 01, 2011 12:18 pm

Postod Nikola LKW » Sre Nov 30, 2011 11:49 am

kiki je napisao:Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?

dok sam bio u italiji radio sam nocni razvoz voca i povrca ,medju ostalim istovarao sam i u sottomarina(Chioggia),tu ima dosta nasih turista i stalno sam vidjao lastine autobuse na parkingu pored marketa gde sam istovarao robu!! i tako sam caskao sa vozacima dok sam pravio pauzu,da ne duzim!! od nekoliko vozaca sam dobio informaciju da spremis 7000€ i odmah dobijas posao vozaca u medjunarodnom saobracaju!! dal je istina nisam proveravao,ali kod nas je ssve moguce!!!! :-) znam da su skoro trazili vozace u smederevskoj lasti,ali su plate oko 24000rsd pa nisam konkurisao!!!
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Nikola LKW » Sre Nov 30, 2011 11:52 am

sale019 je napisao:
Nikola LKW je napisao:na forumu 680 registrovanih clanova, a samo ja trazim posao!!!! :-)
sam sebi sam smesan!! :-D

Nisi sam, ima nas još :) .Kopam i tražim po interenetu, pa nađem i šaljem vazdan neke emailove, zovem telefonom i uvek isto ili slično.
Sve više me "ubeđuju" da im ovi oglasi na internetu služe kao ona tabla sa umrlicama ispred crkve ( obavestavamo vas da je...).

isti slucaj,poslao sam na stotine mejlova,i nista!!! izgleda bez veze niste... ali ne odustajem!!!! :-) a ima i toga da obave oglas samo zbog opravdanja,a u sutini su vec nekog primili!!! kod moje zene u firmi se tako radi,oglas cisto forme radi objave ,a u sustni se zna koga primaju!!! :-) j b g...
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod kosmajac » Sre Nov 30, 2011 6:44 pm

Nikola LKW je napisao:
kiki je napisao:Jel zna neko kako se moze postati vozac u Lasti?Ja nisam nikada video da je nekada raspisan konkurs za vozaca pa mozda neko zna kako se kod njih prijaviti za vozaca?

dok sam bio u italiji radio sam nocni razvoz voca i povrca ,medju ostalim istovarao sam i u sottomarina(Chioggia),tu ima dosta nasih turista i stalno sam vidjao lastine autobuse na parkingu pored marketa gde sam istovarao robu!! i tako sam caskao sa vozacima dok sam pravio pauzu,da ne duzim!! od nekoliko vozaca sam dobio informaciju da spremis 7000€ i odmah dobijas posao vozaca u medjunarodnom saobracaju!! dal je istina nisam proveravao,ali kod nas je ssve moguce!!!! :-) znam da su skoro trazili vozace u smederevskoj lasti,ali su plate oko 24000rsd pa nisam konkurisao!!!

Treba da znas,da bi bio Lastin vozac u medjunarodnom saobracaju,a tu pre svega mislim na linije prema zapadnoj Evropi,treba biti ajkula od coveka,zabijati noz u ledja drugima,gaziti sve pred sobom,e takvi su oni.Oni kod direktora ne kucaju,vec nogom otvaraju vrata. Ti vozaci su kao kriminalna grupa,zna se tacno ko koliki deo ima,od direktora pa nanize.Secas se pre par godina,da je pala posada za Amsterdam.Nisu vozili petarde :D ,vec opasnije stvari.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod Nikola LKW » Sre Nov 30, 2011 8:38 pm

kosmajac je napisao:
Nikola LKW je napisao:

Treba da znas,da bi bio Lastin vozac u medjunarodnom saobracaju,a tu pre svega mislim na linije prema zapadnoj Evropi,treba biti ajkula od coveka,zabijati noz u ledja drugima,gaziti sve pred sobom,e takvi su oni.Oni kod direktora ne kucaju,vec nogom otvaraju vrata. Ti vozaci su kao kriminalna grupa,zna se tacno ko koliki deo ima,od direktora pa nanize.Secas se pre par godina,da je pala posada za Amsterdam.Nisu vozili petarde :D ,vec opasnije stvari.

upoznat sam ja sta sve oni rade,u pravu si kada kazes da su kao kriminalna grupa!! vuku sve i svasta i tacno se zna koliki je ciji deo!!! bas zato i mogu da poverujem da sa kintom moze da se udje,i da te oni uzmu pod svoje!!!!!
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod MILE » Čet Dec 01, 2011 10:15 am

@kosmajac
Znam da su kriminalci, ali ovo za vrata prvi put čujem od tebe :shock:
Ti što su radili Amsterdam vozili su drogu ako se dobro sećam.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod kiki » Čet Dec 01, 2011 4:58 pm

To za medjunarodne linije znam da se tesko dolazi i cuo sam sta se sve radi.Moje se pitanje vise odnosilo za gradski i prigradski saobracaj,zato sto nikad nisam video konkurs a kada sam pitao neke vozace laste u vezi toga oni mi rekose da se raspisuje konkurs koji nikad nisam video.
kiki
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 11:59 pm

Postod Nikola LKW » Čet Dec 01, 2011 5:16 pm

kiki je napisao:To za medjunarodne linije znam da se tesko dolazi i cuo sam sta se sve radi.Moje se pitanje vise odnosilo za gradski i prigradski saobracaj,zato sto nikad nisam video konkurs a kada sam pitao neke vozace laste u vezi toga oni mi rekose da se raspisuje konkurs koji nikad nisam video.

za to vazi pravilo familije!!isto ko u GSP-u,prvo se dovodi familija pa ako ostane mesta onda oglas!! secam se da kada su poceli da voze gradske linije da je bio oglas za vozace!!!! davno bese!!! :-)
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod MILE » Čet Dec 01, 2011 6:12 pm

Taj oglas beše 2005, tad im je trebalo dosta vozača.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod kosmajac » Čet Dec 01, 2011 10:39 pm

@NikolaLKW

to za GSP si u pravu,cele porodice rade kod nas. Otac vozac,majka otpravnik,cerka u kontroli,sin mehanicar. Ja sam upao na konkursu,sad kad to kazem ljudima,niko mi ne veruje.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod Nikola LKW » Čet Dec 01, 2011 11:07 pm

kosmajac je napisao:@NikolaLKW

to za GSP si u pravu,cele porodice rade kod nas. Otac vozac,majka otpravnik,cerka u kontroli,sin mehanicar. Ja sam upao na konkursu,sad kad to kazem ljudima,niko mi ne veruje.

retki su ti koji upadnu na konkurs!! ja sam licno konkurisao vise puta!! :-) ocigledno bezuspesno :-) a oni to ne kriju,pre par godina je njihov direktor to rekao na televziji!!!! :-)
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Nikola LKW » Uto Dec 06, 2011 7:17 pm

zna li neko nesto o firmi Braca Crnomarkovic? odnosi u firmi,primanja,voznni park...... :-)
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Ikaca201 » Uto Dec 06, 2011 7:25 pm

Nikola LKW je napisao:zna li neko nesto o firmi Braca Crnomarkovic? odnosi u firmi,primanja,voznni park...... :-)

Oni su iz Starih Banovaca.Skoro sve su DAF kamioni (ima neki Iveco).Takodje se nalazi predstavnistvo i u Banja Luci i u Salzburgu.
Kamioni su im na dobrom glasu,e sad kakve su plate i odnosi zaista nemam predstavu.
Ikaca201

PrethodniSledeća

Povratak na Zakonodavstvo i papiri