Nibus-ja je napisao:Јесте он тром али кад се упари са брзим диференцијалом добија се опасна зверка веруј ми испробано на једном саносу 415

Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:Eeee 362 se joše ne predaje.. neka izdrži do Nove Godine da i njega ne potkače sa crnilom!
Јел познајеш овог возача пошто они често гостују у Панчевумислим на овог што гледа у колегу док је сликао

negas je napisao:
BRAVO majstori sto ste uhvatili ovo, ali ajd iako nevazno da malo sebe pohvalim hehehe...
Sada kada sam isao zadnji put u tehnologiju, seo sam sa inzenjerom koji pravi buseve, i koji mozda 90% utice na to kako ce bus da izgleda. Kada me je pitao sta bih menjao, prvo sam mu rekao ovo, i on je odmah rekao, gledacemo da to uradimo potpuno si u pravu. Reko sam ovo, a pisao i na forumu: Da maknu isuzu stopove, jer brzo oksidisu i ne vidi se nista! Njihov odgovor je bio (ajd da im ne pominjem imena) da su to primetili i resili katadipterima...Ja sam odmah rekao, OK ali to je pasivno bezbednost-obezbedjenje. Onda sam uzeo sliku Otokara sa flesha, i rekao, evo ovo uardite. Sve isto, ali ubacite ova gornja poziciona sa n400.31 i poredjate ih, pa da vidimo kako ce da se ponasaju...i evo uradili su, i to tacno znam cija je inicijativa to bila. Taj inzenjer je divan covek, nije sujetan, i prosto se odusevljavao kako sam kao neki mlad inzenjer dosta zainteresovan za posao kojim se on bavi (naravno rekao sam da nisam samo ja, i da ima mnogo navijaca i da znaju da mi sve pratimo sta oni rade).
Dalje, rekao sam im i za prigradske/medjugradske za galerije, i to je uardjeno nesto-videli smo 275, 6, 4-to jos pre njihovog izlaska. Evo sta sam dalje sugerisao, i gledamo da li ce to da urade. Idem posle nove godine verovatno ponovo, pa cu i to da im nakacim da nisu odradili-
A to je ovo: Drugaciji respored prednjih i zadnjih stepenica, tj broj i sirina, i po mogucstvu da se prosiri sirina prednjih vrata. Dakle na tu malu sitnicu ce se isto raditi. Napred sam isto rekao za znak, da se promeni, a za boju, bila je posebna prica, da nam se ne svidja uopste, i tu su rekli, da za to oni ne odlucuju-ebga!
Dakle sugestije uspevaju (ponavljam kod tacno odredjenog inzenjera divnog coveka-sta mu kazes, odmah uzme u obzir i cak zapise na papir) naravno ono sto je izvodljivo urade. Ovo kako izgleda je vrhunsko! Bio je isto predlog, da niske nibuse sa lepljenim staklima, i plehanom plavom galerijom, ako ponovo rekarosiraju, da ubace n350 galeriju. Pa videcemo sta ce da se radi oko toga.
Ovi najbusi su odlicni, jedva cekam slike dalje
Naravno, drago mi je da moze da se ucestvuje na ovako malu mozda i nebitnu stvar u proiyvodnji (nebitna za proizvodnju svakako), ali veoma bitna za osvetljenje. Bas sam ih ocrnio kako je osvetljenje pozadi nikakvo i da to treba da se menja brzo, da se kroz maglu totalno bus nevidi-sto i jeste cest slucaj...Dobro je, nadam se da ce biti jos zeljenih promena...Nenad_KM je napisao:Nibus-ja je napisao:А ко је онда 423
Treba da je isti i 423 samo ga još niko nije uhvatio... Retrovizori su turska replika koje su i pre koristili.. mislim pre Setrovizora
I ovo je bila primedba, u smislu da su veoma ruzni, a pazite kakav je odgoovor bio: na nabavku isto ne uticemo, mi samo javimo trebaju nam 5 para retrovizora za turisticki![]()
Ja im reko, nemojte molim Vas, idite recite im da kupuju ponovo ona turska replike T100! Daj boze da su poslusali, da ovo ne budu neki iz magacina, ako vec imaju 424 i 423 Turkvizore.
I jos nesto, nemoj da se zavaravate, Cummins motori su odlicni motori. To su mali po gabaritu, tihi, ali dosta jaki i pouzdani motori. Nista slabiji po kvalitetu od MAN-a, DAF-a i slicnih...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju