od danilo » Sre Jan 04, 2012 4:49 pm
@ MILE
Ići ću ja sutra, najverovatnije, da snimim situaciju, da imamo sa sigurnošću kakvo je stanje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ujedno evo i kontrole sa auta sa GB 1117. Inače prva ovogodišnja.
Danas kada sam video da kod Studentskog Grada nailaze zajedno auto sa GB 1117 i sa GB 1363 namerno sam išao ovim drugim, koji je saobraćao na njegovom redovnom polasku i liniji, na 3/72.
Sačekao sam ga da se provozam, jer se njime uopšte nisam vozio od kada je na 3/72 i baš me interesovalo kakav je u vožnji. Evo, utisci su sledeći:
Karoserijski, spolja je u, retko, dobrom stanju. Znači potpuno prav, baš ko strela, prikolica takođe prava, ne lomi se, ne zanosi, ne gubi visinu. Oplata, na oko, u odličnom stanju, još sada "osvežena" reklamom za "OK Shop", kao i na autu sa GB 1084.
Sada već u vožnji me je baš razočarao. Kada polazi iz mesta po ravnom terenu i nekako, ali uzbrdo, uz Ulicu Nikole Doborvića, ono je užas. Neophodan "kick down" i kada prešalta u II stepen prenosa brzo se uguši i vraća nazad, stepen niže i tako tri puta na ovoj uzbrdici. To stvarno nisam očekivao, ne znam zašto je to tako.
Sada stanje instrumenata:
Tahograf je proizvođača "Kienzle", jedino obrtomer nije ispravan, brzinomer i sat rade. Kazaljka pokazivača za nivo goriva u rezervoaru je na nuli. Voltaža akumulatora na 26 do 27 V. Pritisak motornog ulja, na leru, pokazuje oko 1 bar, sad da li je do davača, ne znam. Temperatura na 80 do 85 stepeni C. Pritisak vazduha u oba rezervoara, na crtu. 7,5 bara.
Panel kod vozača i validatori su ispravni.
Mirko GSP