Velemajstor je napisao:Nešo pozdravljam i ja tebe. Vidi ja sam napisao da su ljudi bukvalno ucenjeni da voze sa magnetom. Ako ne prihvate onda ne dobiju posao da rade kod gazde(konkretno Slovenija je u pitanju bila), i neki vozači moraju da pristanu jer gladna usta kući ne pitaju da li hoćeš ili nećeš da voziš tako.Ne branim ih ja,već ih je muka naterala na to. Ima ko i nije hteo da vozi sa magnetima, pa se vratio nazad u Srbiju. Ja sam sve lepo napisao i objasnio ali izgleda ljudi te postove samo ovlaš,letimično pogledaju i ne pročitaju kako treba ili ne shvate šta sam napisao. Ima mnogo toga što ne valja ali izgleda da niko neće da piše o takvim stvarima,tako da ni ja nemam više nameru da ovde na forumu vodim diskusije po bilo kom osnovu.
Mihajlo druze,sve si ti odlicno napisao i veruj mi da nikada ama bas nikada,nisam posumnjao u verodostojnost toga sto ti napises,jer sam se uverio da ti uvek znas sta pises i nisi neko ko ce tek tako reda radi,napisati nesto i okaciti to ovde.Zato sam i ja napisao svoje razmisljanje tj.izneo samo svoj stav na temu magneta jer je moje misljenje zaista tako.Takodje,mozes mi verovati da znam likove koji voze sa megnetom i da budem potpuno otvoren,pa to cesce rade i dvojica iz moje firme.U poslu sa kontejnerima,to je tako uobicajeno da kazem "normalno" kod vecine, da ja zaista takodje nemam nameru da se oko opravdanosti toga sa bilo kojim takvim kolegom raspravljam, ali sam uvek svima vrlo jasno rekao sta ja mislim o tome.Zlo i naopako je sto pojedini vlasnici nasih firmi iz tog posla,svesno teraju i prisiljavaju vozace na takav cin terajuci ih da prethodno potpisuju raznorazne izjave kojim stite vlasnika a prihvataju sve na vlastitu odgovornost.Naravno,ako je sve to tako,svako to radi na vlastitu odgovornost i kao sto ti druze moj rece,nemam ni volje ni namere da se sa bilo kime o tome previse raspravljam .Moj odgovor takvima je da uvek ima i drugih firmi ,cestitih firmi i vlasnika(malo ih je ali ih ima)kod kojih se bezbriznije moze raditi isti posao i skoro za iste pare.Inace,kod pomeranja kamiona po granicama i cekanja u koloni(narocito na Batrovcu),gotovo svi nasi to rade sa magnetom a onda, ni Beograd nije daleko a i "duza je pauza" ne razmisljajuci da napolju ima obucene policije koja zna svoj posao.Samo da dodam da Hrvati imaju vrlo ceste i vrlo stroge lkw kontrole ali pojedinci i dalje razmisljaju,nece valjda bas mene.Pozdrav Mihajlo.