Da, GRAND BUS je bio firma Perinog brata.avramovicsasa je napisao:kada su stigli 1999 godine radili su na liniji 31 jer je to za Šarca bilo najisplativije jer je interval na liniji bio 2 minuta.
Nakon kasnije raspodele linija ovi zglobovi su prešli koliko se sećam samo
na 83 a koliko sam čuo Grand Bus je držao njegov brat,moguće je da je
ponekad zajmio i za liniju 75.
-Kasnije ih je Šarac prodao firmama Trans Produkt i Bamiron pa su se viđali i na liniji 77 a Trans Produkt je 2 čini mi se preradio u solo.

Nisam ja bio. Ja sam ti ovaj mesec na nocnom, standardno i ujutru dopuna na seoskom turizmu, to jest 302. Nisam ovaj mesec vozio 81 uopste. Pazi, Altina ti je kao naselje jako cudna. Kuce su sve bruka dobre, jer su tamo vecinom ljudi puni para! Ali zato, trotoara nema, ulicno svetlo je katastrofa, cim padne kisa ulice su preplavljene vodom jer je kanalizacija problem a za novu godinu, prvog januara kada je pao onaj veliki sneg ja sam im cistio ulice busom sa kolegama koje su tad radile. Beograd put je dosao tek popodne a ono sto me izludjuje kad radim ujutru tamo, novine mozes da kupis tek posle sedam sati. Sa jedne strane puni su para a sa druge zive kao pre 50 godina.avramovicsasa je napisao:Miloše danas sam po prvi put bio u Altini,nije loš kraj fascinirale su me ogromne kuće nije baš tako loše kao što se priča,vozio sam se na 81 busom gr.br. direkcije P1011 da nisi ti vozio?
milos265 je napisao:Nisam ja bio. Ja sam ti ovaj mesec na nocnom, standardno i ujutru dopuna na seoskom turizmu, to jest 302. Nisam ovaj mesec vozio 81 uopste. Pazi, Altina ti je kao naselje jako cudna. Kuce su sve bruka dobre, jer su tamo vecinom ljudi puni para! Ali zato, trotoara nema, ulicno svetlo je katastrofa, cim padne kisa ulice su preplavljene vodom jer je kanalizacija problem a za novu godinu, prvog januara kada je pao onaj veliki sneg ja sam im cistio ulice busom sa kolegama koje su tad radile. Beograd put je dosao tek popodne a ono sto me izludjuje kad radim ujutru tamo, novine mozes da kupis tek posle sedam sati. Sa jedne strane puni su para a sa druge zive kao pre 50 godina.avramovicsasa je napisao:Miloše danas sam po prvi put bio u Altini,nije loš kraj fascinirale su me ogromne kuće nije baš tako loše kao što se priča,vozio sam se na 81 busom gr.br. direkcije P1011 da nisi ti vozio?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju