Uostalom,na loncetu imas lepo napisano MAX i MIN.Optimalno bi trebalo da bude na sredini,znaci izmedju,prema tome,stvarno ne vidim sta ce mu sipka!?!

danilo je napisao:Ma kakav kočioni sistem, za kočioni sistem imam ono lonče sa MIN I MAX, a preko štapića gledam nivo ulja u karteru i nivo ulja u menjaču![]()
![]()
![]()
Inače proverio sam u knižici za upotrebu vozila, na Ladi može da se gleda nivo ulja u menjaču preko štapića, kad budem skenirao postaviću da vidite
![]()
![]()
Pozdrav![]()
![]()

Stefan Bgd je napisao:Veruj mi Danilo,to stvarno ne moze biti merac ulja u menjacu(doduse Lada je to).Kod mene u FIAT-u,a i na autobusu koliko znam postoji lampica koja pokazuje da je nivo tecnosti slab.Sta ce ti stapic...To stvarno nikad nisam video na automobilu.![]()
Uostalom,na loncetu imas lepo napisano MAX i MIN.Optimalno bi trebalo da bude na sredini,znaci izmedju,prema tome,stvarno ne vidim sta ce mu sipka!?!

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:ovo me podsetilo na motor APN-4 on ima ovakvu sipku za proveru ulja u menjacu . a Na tvojoj Ladi slobodno ne moras vise da gledas ulje u menjacu sem ako nema bare ispod auta

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju