kosmajac je napisao:Ma kakva organizacija,pa ne mogu ni putokaze da postave kako treba,ljudi satima lutaju,a tolike pare im uzimaju.

Sto se tice putokaza kroz Beograd,iznerviran nepostojanjem tabli koje bi strane vozace kamiona usmeravale kroz Beograd ka Pancevu i Zrenjaninu ali i ka carini u luci Beograd i obratno,obratio sam se 2010. godine pismeno gradonacelniku jer je to zaista bezobrazno veliki propust.Naime,cesto se desava da strane kolege pitaju kako iz luke ka Lazarevcu ili Cacku, ili pravca Novog Sada do carine u Pancevu, a najcesce kako sa Batrovaca ka luci i onda ,papir i olovku u ruke, crtas,ispisujes i objasnjavam kolegama ne bi li im pomogao da dodju do zeljenog mesta.Naravno,nigde kroz Beograd table za usmerenje kamiona kroz grad osim znakova zabrane za vozila preko 3,5t i makar da ima table za tranzit.Medjutim, posto nema nista od toga,shvatis da ocigledno to malo ko primecuje,mi ovdasnji znamo pa nama nije problem i ne budem lenj,napisem jedan dugacak mejl pa, valjda ce ga neko procitati.Za divno cudo,posle dvadesetak dana stigne mi mejl tj.kratak odgovor od Sekretarijata za saobracaj grada Beograda u kome se zahvaljuju na dobornamernoj sugestiji ali i da su oni kao vec to imali u planu.Odgovor sam dobio dana :Sreda, Decembar 1, 2010 11:58 am i evo do dana danasnjeg je situacija skoro jednaka kao i pre.U stvari,mozda su nesto postavili u poslednje vreme, to ne znam jer nisam skoro prosao tom trasom, ali je to bruka i sramota za Beograd,tzv.glavni grad jer je zaista vrlo mala investicija u pitanju a (ne)obelezen je jednako kao i pre 100 godina.