milos265 je napisao:Kad vec pominjes Brcko, moram da pohvalim deonicu Brcko - Bjeljina, extra za voznju! Jos put ide pored reke, moj omiljeni deo puta koz Republiku Srpsku.
Jovan je napisao:Denky Pecanin je napisao:bilo bi lepo...a mozda i nebi...sve zavisi koliko si iskusan vozac...jer ipak ja mislim da se sa ovim autom pravi samo jedna greska...to je prejaka masina tako da...samo za najbolje vozace...
Ma bitno je da vozis "normalno", i ja vozim brze gdje mogu gdje pravac i nema guzve. Nije bitno kakav auto vozis, neki dan ide lik ispred mene s Jugom i dva tri puta se ubacio u makaze![]()
Ili ovde u Brckom se x puta desilo, ide neko ispred mene 30 na sat, dodje do semafora uplali se crveno i onda da gas i prodje. To je po meni 100 puta opasnije nego da je vozio 60-70
Mickey je napisao:Jovan je napisao:Denky Pecanin je napisao:bilo bi lepo...a mozda i nebi...sve zavisi koliko si iskusan vozac...jer ipak ja mislim da se sa ovim autom pravi samo jedna greska...to je prejaka masina tako da...samo za najbolje vozace...
Ma bitno je da vozis "normalno", i ja vozim brze gdje mogu gdje pravac i nema guzve. Nije bitno kakav auto vozis, neki dan ide lik ispred mene s Jugom i dva tri puta se ubacio u makaze![]()
Ili ovde u Brckom se x puta desilo, ide neko ispred mene 30 na sat, dodje do semafora uplali se crveno i onda da gas i prodje. To je po meni 100 puta opasnije nego da je vozio 60-70
slazem se sa jovanom da je bitno da vozis "normalno",a kod ovih novih je jos lakse,ima elektronike da brine o onim greskama koje se gube sa iskustvom (pogotovo u premijum klasi)
a jos nesto,slogan BMW-a je zadovoljstvo u voznji,koje oni daju i manje iskusnim vozacima,sve dok postoji granica kod samog vozaca!
poz

djole je napisao:Ok,to sve stoji,tako i ja razmisljamAli ovde smo poceli pricu o neiskusnijim vozacima.Taj ABS i ESP kao opciju ima i VW Polo 1.2 ! I sad kako u rukama nekog neizivljenog pocetnika (znam kakvi su mi drugovi) moze biti bezbedniji npr Golf R32 koji isto ima ABS i ESP i jos nesto i 220 konja vise od onog Pola ?
Goran sk je napisao:Jovan je napisao:Gorane jel ti hoces da vozis prvog Yuga u Njemackoj
jovane u nemacku videosam par yuga sa d tablicama ,nego ne bi bilo lose za u mk
Jovan je napisao:Goran sk je napisao:Jovan je napisao:Gorane jel ti hoces da vozis prvog Yuga u Njemackoj
jovane u nemacku videosam par yuga sa d tablicama ,nego ne bi bilo lose za u mk
Salim se, i mislio sam da ima velika je NjemackaZar nije bolje uvesti neki auto iz Njemacke za otprilike iste pare
Ne znam kakav je kod vas zakon za uvoz u MK

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

Stefan Bgd je napisao:Pa hocu da bude siguran,udoban i kvalitetan(sto ovaj auto jeste i moze da bude),a i da ima snage,da lepo vuce,a ne ko da vozim kociju.Pa i trke,sto da ne,bio bi senzacija na Tuning Styling skupu,i trkama 402 street race.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju