Logo

Pricaonica o kamionima

Slike i rasprave o kamionima.

Postod najsporiji » Pon Feb 20, 2012 6:19 pm

Ne drzi me za rec ali mislim da je jedna od nasih r500 euro 4 koje su na prodaju,sa oko 400000km.2006.god.pre par dana prodata za oko 36000 eura (valjda bez pdv-a), a mislim da se objektivno ova vozila ni u cemu ne mogu porediti bez obzira na neku moju pristrasnost prema skaniji.Cena ovog kenvorta je smesno previsoka i nece taj promeniti vlasnika ni priblizno po ovoj ceni iz oglasa.
najsporiji
Član

Pridružio se: Ned Jun 12, 2011 11:27 am

Sponzor

Postod Ikaca201 » Pon Feb 20, 2012 6:21 pm

Jel ovaj Kenwort uopste ima tahograf?Koliko sam upoznat Americki kamioni ne poseduju tahograf.
Zanimljivo da poseduje tempomat.
Ikaca201

Postod najsporiji » Pon Feb 20, 2012 6:28 pm

Ne znam i mislim da to nije problem jer se bez tahografa ne moze registrovati niti ici u saobracaj,barem tako verujem,meni je ipak naveci sok bila cena za kamion iz 2000.godine i sve ono sto taj kamion "nudi" za te pare???Zaista mi nije namera da bilo koga na bilo koji nacin unizim,ali koliko to treba da budes (ne)normalan da platis ovu makar i priblizno trazenu cenu,pa ne znam koliko veliki kvalitet kenvorta bio.Nista licno i nista drugo.
najsporiji
Član

Postod kosmajac » Pon Feb 20, 2012 6:37 pm

Koliko priblizno kosta ovaj R620? Gledajuci ovako spolja,rekao bi covek da je u full-u. Slikao sam ga u petak kod Bubanj potoka,izgleda da u GR nije tolika kriza.

Image
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod najsporiji » Pon Feb 20, 2012 6:51 pm

Zaista ne znam cene jer me to nesto ne zanima(necu nista skoro da pazarim ,ha,ha,ha)ali evo ti linka na kome to mozes videti.
http://www.truckscout24.de/search/ger/d ... nguage=ger
E sad',mozda je ova sledeca i najbolja ponuda jkada se tice vozila tog proizvodjaca ali veruj mi ,ima i bice u ponudi,sve vise dobrih,bas dobrih kamiona.
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=5620340
Medjutim,pitam ja sta fali i ovom takodje izuzetnom kamionu koji niko ne pominje a koji je takodje izuzetan kamion :
http://www.truckscout24.de/search/ger/d ... nguage=ger
najsporiji
Član

Postod Siera » Pon Feb 20, 2012 7:02 pm

Ovaj zadnji znaju biti problematični da sam u nekoj prilici nabavke ne bi se usudjivao da eksperimentišem sa tim brendom.
Siera
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Jun 27, 2011 7:26 pm

Postod najsporiji » Pon Feb 20, 2012 7:08 pm

Ne sumnjam da si u pravu jer sam i ja puno toga cuo ali vise za redni 6 cilindarski motor a za ovaj v8 zaista nisam nista puno lose cuo jer ih zaista vrlo retko vidjam i zato sto ih izgleda i nema ovde na ovim prostorima.Naravno,vozilo se najbolje pokaze u eksploataciji narocito ako dobro podnese "torturu"koju mora da prode na relaciji koju ti radis,tako da su ta iskustva uglavnom i najdragocenija ali i vrlo realna.
najsporiji
Član

Postod Siera » Pon Feb 20, 2012 7:21 pm

U svakoj zemlji postoji brend koji je dominantan pa se i kupci tih vozila uglavnom okreću tim brendovima najviše ih zato privlači cena u nabavci i servis ostalo ide u drugi plan
Siera
Profesionalni vozač

Postod Giacomo ITA-SRB » Pon Feb 20, 2012 10:37 pm

nesreca ili samo prvi dan na put?:)
nisam razumeo sve sto srpski je jos stranac jezik za mene:)
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... udesa.html
Giacomo ITA-SRB
Član

Pridružio se: Ned Nov 27, 2011 10:01 pm

Postod Siera » Pon Feb 20, 2012 10:53 pm

Possibile che il conducente è malato
Siera
Profesionalni vozač

Postod Velemajstor » Pon Feb 20, 2012 11:14 pm

[quote="Giacomo ITA-SRB"]

Anormale umano.Cazzo essa uno che lui data patente di guida.Malato in testa.
Scusare a causa di ignoranza Italiano.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Autoprevoz GM » Pon Feb 20, 2012 11:23 pm

Vukao je vangabaritni teret, prikolica je imala 5 ili 6 osovina, Scania R560 6x4, iz cista mira je uleteo u sneg i udario u znak, kod hale Jezero u pravcu grada. Teret je bio sigurno siri od 3m. Posle pola sata ga nije bilo.
Autoprevoz GM
Član

Pridružio se: Pon Sep 12, 2011 10:10 pm

Postod kosmajac » Pon Feb 20, 2012 11:29 pm

Svi vangabariti preko 2.5m sirine treba da imaju pratnju?
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod TGX » Uto Feb 21, 2012 8:22 pm

Ikaca201 je napisao:Jel ovaj Kenwort uopste ima tahograf?Koliko sam upoznat Americki kamioni ne poseduju tahograf.
Zanimljivo da poseduje tempomat.

u pravu si njihovi kamioni ne posjeduju tahograf on se naknadno ugrađiva i struja na njihovim kamionima je 12v to može pravit problemčiće s instalacijom na šlepama
TGX
Član

Pridružio se: Ned Nov 13, 2011 4:05 pm

Postod Siera » Čet Feb 23, 2012 6:11 pm

Prateći forume o koje čemu naidjem na oglas koji je postavio čovek odnosno firma koja se bavi pravljenjem rezervoara i dolazi mu upit od dve stranke, evo ga prvi upit

Imašli za skaniju veliki rezervar ja imam jedan veliki i jedan mali pa bi htjeo ova da su mi velika a ima slobaoda prostor svakako o koja bi bila cijena da od dva mala napraviš jedan veliki i plus još jedan veliki pošto imam na dva auta po jedan mali. Pozdrav!

evo drugi upit

500 LITRA REZERVAR DA NAPRAVIS KOLIKO KOSTA SA DRZACI I KOJ MATERIJAL CE DA BUDE ALOMINIUM ILI OVAJ POCINKUVANI PLEH ZA DAF EURO 5 IMA PUMPA ZA ADE BLU
NA TO MESTO TREBA DASE PREMESTI ODOZDOLA I KAKO GI POVRZUVAS OBA DVA REZERVARA DALI STAVLJAS PLOVAK NA REZERVAR AKO IMAS VREME OBJASNI MI PRESMETAJ I KAZI CENA KOMPLET I OD KOJ GRAD SI OD SRBIJA POZDRAV

bude malo i smešmo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Siera
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Kamioni