???Igor je napisao:Ja imam jedno pitanje kojim danima i na kojoj liniji kanis prolazi kroz lapovo?Da li staje na glavnu stanicu u koliko sati i koja je cena kpovratne karte do lapova i kada bi imao povratak iz Beograda?

Ja ga znam taj Baneta , starji coek sa brkoveKanis je napisao:Zemoo, nemamo mi takvogImamo Baneta iz Vlasotinca, stariji covek, vozi Mercedes Tourismo...

Igor je napisao:???Igor je napisao:Ja imam jedno pitanje kojim danima i na kojoj liniji kanis prolazi kroz lapovo?Da li staje na glavnu stanicu u koliko sati i koja je cena kpovratne karte do lapova i kada bi imao povratak iz Beograda?
PrilepGorazd je napisao:Ja ga znam taj Baneta , starji coek sa brkoveKanis je napisao:Zemoo, nemamo mi takvogImamo Baneta iz Vlasotinca, stariji covek, vozi Mercedes Tourismo...
Posledni put bio Belgrad-Ohrid / Bitola
Hvala.A koja je cena karte????Kanis je napisao:Igor je napisao:???Igor je napisao:Ja imam jedno pitanje kojim danima i na kojoj liniji kanis prolazi kroz lapovo?Da li staje na glavnu stanicu u koliko sati i koja je cena kpovratne karte do lapova i kada bi imao povratak iz Beograda?
Druze, izvinjavam se, sto kasnim sa odgovorom..Imas svakim danom iz Beograda u 15:50, u Lapovu je oko 17:30, a prema Beogradu ne svraca ni jedan polazak. Ovog meseca Kanis ide neparnim datumima iz Beograda, a parnim Bata reisen.
I da ne zaboravim, svaka cast za slike!

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju