Logo

Gradski prevoz Niš ekspres-a

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Nišu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod DraganNish » Pon Sep 08, 2008 10:33 pm

CKD-KT4 je napisao:
DraganNish je napisao:FAP SANOS S 415 GNR glasi puni naziv originalnog vozila na kome su izvrsene prepravke

Hvala na odgovoru!
Može li malo spoljnih sličica toga autobusa (da se još malo čudim :roll: )?

Moze cim budem naleteo na takav autobus.....Ne znam doduse kako ostale ljude gledaju kada slikaju autobuse,mnogi gledaju sa negodovanjem,ajde manje vise to,nego prigovaranje i sl...bla bla bla....Mene npr otac i podrzava za slikanje,bar zna da se stvarno interesujem za autobuse,ali ima bre pecinskih osoba koje cim slikas kazu "bre nemoj mene da slikas",i to se izdere,pa svi bulje u tebe,pa ti nezgodno da slikas dalje
:lol:
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Sponzor

Postod Sashco » Pon Sep 08, 2008 11:15 pm

DraganNish je napisao:FAP SANOS S 415 GNR glasi puni naziv originalnog vozila na kome su izvrsene prepravke

Vrlo sam siguran da znam o kom busu se radi, samo ako je to taj moze biti i da nije GNR. Mada mozda i ja gresim...
Jel provereno znas da je 415 GNR?
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod DraganNish » Uto Sep 09, 2008 1:23 am

Sashco je napisao:

Vrlo sam siguran da znam o kom busu se radi, samo ako je to taj moze biti i da nije GNR. Mada mozda i ja gresim...
Jel provereno znas da je 415 GNR?

Po slikama kakav sam video bus je apsolutno identican time...ako oces mozes otici i do Nis Ekspresa,samo znas sta svako dobije kada tamo ode :)
Osim ako ovo GNR nije oznaka za neki deo,motor i sl,izvinjavam se nisam bas toliko strucan,ali trazio sam po netu modele,ovaj je taj.....
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod negas » Uto Sep 09, 2008 2:20 pm

To GNR, moze da znaci samo generalni remont! A uglavnom prepravljni busevi imaju nove oznake Nibus, i tako su registrovani, sem ako ovaj za koji kazes je ostao Sanos, u tom smislu da stene i ceo bus koncepcijiski nije menjan, ali mu je menjana cela resetka i oplata!
Danas se malo prepravljaju busevi, sve je novo!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod DraganNish » Uto Sep 09, 2008 2:33 pm

negas je napisao:To GNR, moze da znaci samo generalni remont! A uglavnom prepravljni busevi imaju nove oznake Nibus, i tako su registrovani, sem ako ovaj za koji kazes je ostao Sanos, u tom smislu da stene i ceo bus koncepcijiski nije menjan, ali mu je menjana cela resetka i oplata!
Danas se malo prepravljaju busevi, sve je novo!

Hvala na obavestenju....Nije ni Nibus....jos ima oznake Sanos na ispod vetrobrana...nije vidljivo iz daleka,ali jos postoji...viva la Sanos :)
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Nibus-ja » Uto Sep 09, 2008 4:07 pm

Posto ste me mnogo iznervirali :evil: :evil: napisao bih svasta ali bi me ibacili sa foruma ili bi mozda doslo i do verbalnog kontakta. :evil: :x :evil: Pricanje napamet me izbacilo iz koloseka i pluvanje po NIS-EKSPRES-u.AJDE NEK SVAKI VAS LJUBIMAC OD PREVOZNIKA NAPRAVI IZ SVOJIH SREDSTAVA :evil: :x :twisted: :evil: :twisted: :twisted: ISTI OVAKAV NIBUS,PA SE ONDA JAVITE I DA SE ONDA SVADJAMO. :evil: Ovo nije nikakav frankestajn evo vam ORIGINAL SLIKA SANOS 415 GNR koja je vec cini mise bila na FORUMU.Nista nije dodato samo je BUS OFARBAN :wink:

Image

:cry: :wink: :cry: :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod DraganNish » Uto Sep 09, 2008 7:01 pm

Nibus-ja je napisao:Posto ste me mnogo iznervirali :evil: :evil: napisao bih svasta ali bi me ibacili sa foruma ili bi mozda doslo i do verbalnog kontakta. :evil: :x :evil: Pricanje napamet me izbacilo iz koloseka i pluvanje po NIS-EKSPRES-u.AJDE NEK SVAKI VAS LJUBIMAC OD PREVOZNIKA NAPRAVI IZ SVOJIH SREDSTAVA :evil: :x :twisted: :evil: :twisted: :twisted: ISTI OVAKAV NIBUS,PA SE ONDA JAVITE I DA SE ONDA SVADJAMO. :evil: Ovo nije nikakav frankestajn evo vam ORIGINAL SLIKA SANOS 415 GNR koja je vec cini mise bila na FORUMU.Nista nije dodato samo je BUS OFARBAN :wink:

Image

:cry: :wink: :cry: :wink:

:D
Ja sam na taj i mislio autobus,samo sam mislio da sam ga spomenuo,mada citajuci predhodne postove,nisam pomenuo da to ima u rublici Sanos :)....
Elem.....da nije mozda Elektronski fakultet preko puta????????
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Sloba » Uto Sep 09, 2008 8:07 pm

Taj Sanos sam lično video u Aleksincu, stavili mu crnu plastiku dole, izbrisali treća vrata i naravno, stavili nibus masku nazad!
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod DraganNish » Uto Sep 09, 2008 11:05 pm

Sloba je napisao:Taj Sanos sam lično video u Aleksincu, stavili mu crnu plastiku dole, izbrisali treća vrata i naravno, stavili nibus masku nazad!

Znam na sta mislis,taj bus je OCAJAN....jos se tacno vide prepoji tj gde se varilo...pa ono je teska sklopocija....samo + za tapacirana sedista.....
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod profa_chb » Sre Sep 10, 2008 12:52 pm

ok, uredu, ali ipak je ono na slici (onoj prvoj) u neku ruku frankenštajn jer ima vrata od ikarbusa
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod DraganNish » Sre Sep 10, 2008 7:10 pm

profa_chb je napisao:ok, uredu, ali ipak je ono na slici (onoj prvoj) u neku ruku frankenštajn jer ima vrata od ikarbusa

Slazem se sa tvojim misljenjem,ali tako su hteli,tako su i dobili...ima silan komplet takvih autobusa,treba se i diviti takvim ljudima koji prave takve autobuse jer ne moze da to konstruise bilo ko,mislite o tome :D
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Postod Milanche » Sre Sep 10, 2008 8:01 pm

Ma ima mi da se divimo sami sebi kada se ti Nibusi budu za koju godinu raspali, pa kad cupkamo na stanici čekajući bilo šta!
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Postod Nibus-ja » Čet Sep 11, 2008 4:12 pm

Milanche je napisao:Ma ima mi da se divimo sami sebi kada se ti Nibusi budu za koju godinu raspali, pa kad cupkamo na stanici čekajući bilo šta!

Nema cupkanja ima da se opet preradjuje i okrece SVE U KRUG. :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Milanche » Čet Sep 11, 2008 6:29 pm

Veruj mi da više neće imati šta da čupaju... i tako se sada Nibusi zovu "3 u 1", a ti budući će biti "3 sadašnjih u 1" odnosno "6 starih u 1" i tako...
Na kraju će ostati samo jedan Nibus! :D
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Postod CKD-KT4 » Čet Sep 11, 2008 6:41 pm

Nibus-ja je napisao:Posto ste me mnogo iznervirali :evil: :evil: napisao bih svasta ali bi me ibacili sa foruma ili bi mozda doslo i do verbalnog kontakta. :evil: :x :evil: Pricanje napamet me izbacilo iz koloseka i pluvanje po NIS-EKSPRES-u.AJDE NEK SVAKI VAS LJUBIMAC OD PREVOZNIKA NAPRAVI IZ SVOJIH SREDSTAVA :evil: :x :twisted: :evil: :twisted: :twisted: ISTI OVAKAV NIBUS,PA SE ONDA JAVITE I DA SE ONDA SVADJAMO. :evil: Ovo nije nikakav frankestajn evo vam ORIGINAL SLIKA SANOS 415 GNR koja je vec cini mise bila na FORUMU.Nista nije dodato samo je BUS OFARBAN :wink:

"Niš ekspres" kao prevozničko preduzeće NE TREBA DA SE BAVI PROIZVODNJOM I REMONTOM AUTOBUSA! Njegova glavna uloga je da prevozi putnike i tako obezbedi zaradu.
Autobuse proizvode fabrike, što nije slučaj sa "Ekspresom".
Mnoge transportne kompanije kod nas i u svetu su se bavile "proizvodnjom" vozila (ne samo autobusa, nego i tramvaja, trolejbusa...) i u većini slučajeva ta vozila su veliki promašaj.
Remonte treba da vrše isto fabrike ili radionice čiji je to glavni posao.

Ja sam prošle godine išao na ekskurziju u Grčku u "Ekspresovom" aranžmanu i mogi Ti reći da su autobusi bili veoma neudobni. A kada sam pričao sa ortacima iz drugih škola većina je pričala kako je putovanje bilo udobno (isto Grčka), čini mi se da su išli "berkhofima".
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Nišu