Danas sam imao neprijatno iskustvo sa Stupom, i od danas nikad više njima. Užasna usluga i još užasniji vozači. Autobus je kasnio 30 minuta, i došao krcat pun da nije bilo mesta ni za stajanje. Kupio sam povratnu na autobuskoj i naravno nisam mogao da odustanem od putovanja pa sam ceo put do Novog Sada (plus minus sat vremena pošto smo išli sporo) stajao na stepenicama autobusa. Intouro je bio toliko krcat da su ljudi bili naslonjeni na ona staklena vrata. A oni su i dalje puštali putnike na stanicama. Naravno, klimu nisu pustili niti su šibere ostvorili. Jednom čoveku je pozlilo, i pokušao je da otvori onaj šiber na krovu, ali je umesto da gura okrenuo ona dva crvena točka koja se okreću samo u slučaju nesreće i istog momenta je poklopac odleteo sa autobusa. Vozač je čim je čuo stao i to na sred magistralnog puta, kondukter je izašao da potraži poklopac i mi smo tu stajali u traci dobrih 2-3 minuta. Onda smo, pošto kondukter ništa nije našao, tako krcati krenuli u rikverc istom tom trakom sa otvorenim vratima (?!). Kada je naišao kamion od iza, zakočio je i tada sam ja ugledao gurtne kako vire iz tog šiber-otvora i rekao kondukteru da to nije nigde odletelo već je zakačeno gurtnama i stoji na krovu autobusa, on se oduševio. E sad, meni je fascinantno kako oni voze autobus kod kog ni ne znaju kako funkcioniše šiber, a ne bilo šta drugo.
Kada sam popričao sa devojkom koja je već stajala u autobusu, rekla je da su iz Vršca već krenuli sa svim popunjenim sedištima. Stvarno ne razumem zašto nisu poslali još jedan autobus. Naravno, Net busov autobus koji je kretao u isto vreme (a za čiju se kartu nisam odlučio) je krenuo tačno na vreme i bilo je i više nego dovoljno mesta u njemu. Stigao je dobrih 20 minuta pre nas.